UFC Fight Night: Usman vs. Buckley (14.06.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
GqjO9l4XEAACCUX.jpg

Jest ktoś, kto tak jak ja pomimo wszystkich minusów bierze pod uwagę zagranie Usmana w main evencie?

Na tej gali to chyba tylko warto grać dogów, bo kurs na Usmana wydaje się być delikatnie przesadzony - oczywiście pod warunkiem że do klatki wejdzie przynajmniej 70% Usmana z ostatnich walk, a nie zardzewiały gość z problemami kondycyjnymi.

Tak samo Menifield, Sy jest faworytem bez wątpienia ale kurs 4.85 na solidnego Alonzo kusi, szczególnie że ostatnio walcząc ze słabszym Koreańczykiem Omar się męczył.

Tak, Usman po takim kursie to nie jest zła opcja o ile to, że musi wchodzić po schodach tyłem to ściema.

Słaba gala do zarobku wg mnie.
Na ten moment:

Usman / Buckley przed czasem
Rose decyzja
Abdul Malik przed czasem
Barcelos
Simon
Rowe(?)

Jakie te kursy wyżydzone są, czemu tak jest? Na piłce i tenisie zarobiłem więcej w ostatnim czasie niż na MMA, przecież to nie przez popularność.

Tak, Usman po takim kursie to nie jest zła opcja o ile to, że musi wchodzić po schodach tyłem to ściema.

Słaba gala do zarobku wg mnie.
Na ten moment:

Usman / Buckley przed czasem
Rose decyzja
Abdul Malik przed czasem
Barcelos
Simon
Rowe(?)
Z tego do gry Simon i rose
Choć i maverk może to wygrać tak samo wygrana smothermena mnie nie zdziwi

Phil Rowe moj dog Gali, koles wyglada jak z dwóch dywizji wyzej, różnica jest kolosalna

Główny:

Rose dec
Cody / Raoni - poniżej 2.5r
Chiesa / McGee - pow. 2.5t
Rowe

Za drobne:
Horth
Abdul w 1 lub 2
Craig / Bellato ponizej 2.5
Buckley
+ KSW

Główny:

Rose dec
Cody / Raoni - poniżej 2.5r
Chiesa / McGee - pow. 2.5t
Rowe

Za drobne:
Horth
Abdul w 1 lub 2
Craig / Bellato ponizej 2.5
Buckley
+ KSW
Generalnie powinno siąść tylko Chiesa mi trochę nie pasuje, bo on raczej podda tego brodatego eksnarciarza. Ja dałem Chiesa sub w singlu.

Tez trafilem Alonzo.. Grzech bylo nie sprobowac po tym kursie a szkoda bo chcialem ponowic dodatkowo za 100 jak zobaczylem wzrost przed walka z 5.60 na 6.40..no coz..

Na tej gali to chyba tylko warto grać dogów, bo kurs na Usmana wydaje się być delikatnie przesadzony - oczywiście pod warunkiem że do klatki wejdzie przynajmniej 70% Usmana z ostatnich walk, a nie zardzewiały gość z problemami kondycyjnymi.

Tak samo Menifield, Sy jest faworytem bez wątpienia ale kurs 4.85 na solidnego Alonzo kusi, szczególnie że ostatnio walcząc ze słabszym Koreańczykiem Omar się męczył.

Ja żem mówił... A sam pograłem tylko Menifielda za freebeta w dublu z De Friesem, żałuje że tego Usmana odpuściłem, a chciałem dorzucić ale myślę "a chuj, jak Usman przegra a Alonzo wygra to będę się irytował że kurs 4 wszedł a go zmarnowałem". Lecz chciałem jeszcze w ostatniej chwili wczoraj puścić Usman+Fryta za gotówkę ale już były zablokowane zakłady na fryte.

Back