Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak tam na Malcie gnidoJebane złotowy...![]()

Żarcie z puszki, itd.jak tam na Malcie gnido
![]()

Jebać górali.Jebane złotowy...![]()
Szukałem wczoraj narkołykow i straciłem 70€jak tam na Malcie gnido
ja wspieram godnie Karpacz i Szklarską Porębę
dudkowców nie cierpię

Co Ci czarnuchy na Malcie wcisnęły? Haszysz?Szukałem wczoraj narkołykow i straciłem 70€![]()
MagulumCo Ci czarnuchy na Malcie wcisnęły? Haszysz?

A ty co tak z tym pasztetem?To jakiś rodzaj pasztetu?
![]()

A ty co tak z tym pasztetem?
Wiesz jak się robi pasztet zajęczy?
Idziesz na imprezę, wyrywasz największy pasztet i rzniesz aż zajęczy.
![]()
To co to za danie?A ty co tak z tym pasztetem?![]()

U mnie na wiosce się mówi - "magulon, gówno z cebulą zawinięte w rulon"To co to za danie?
View attachment 130472
dobrze mi się skojarzyło
Edit o kurwa,
@Miskatonic Andrzej jadłeś?
View attachment 130473
![]()

Z Podlasia klikasz?U mnie na wiosce się mówi - "magulon, gówno z cebulą zawinięte w rulon"![]()
Nie, z kaftanuZ Podlasia klikasz?

Nie, to dolnośląskie, ale osoby to mówiące mogły pochodzić z Podlasia, na terenach osiedlonych różne grupy etniczne się spotykały. A ten tekst pochodził chyba od ludzi, którzy z Syberii wrócili, więc całkiem możliwe że Podlasie albo okolice.Z Podlasia klikasz?
Ja z kaftanu, a ty rezydujeszNie, z kaftanu![]()

Szukałem wczoraj narkołykow i straciłem 70€![]()
ja jestem z dolnego śląska i nigdy tego nie słyszałemNie, to dolnośląskie, ale osoby to mówiące mogły pochodzić z Podlasia, na terenach osiedlonych różne grupy etniczne się spotykały. A ten tekst pochodził chyba od ludzi, którzy z Syberii wrócili, więc całkiem możliwe że Podlasie albo okolice.
Mowilem że to naprawdę dziwna miejscowośćja jestem z dolnego śląska i nigdy tego nie słyszałem

O chłopie czemu już nie mieszkasz?Mordo 12 lat mieszkalem na Malcie, jak cos to pomoge. Z nygersami z Paceville chciales robic deal? :D
Wnioskuje po twoim entuzjaźmie żeś świeżak na wyspie, mam rację?O chłopie czemu już nie mieszkasz?
Piękny kraj szkoda że zaraz sezon się kończy.
Opowiadaj. No mega mi się podoba maltańskie podejście, ludzie szczęśliwi.Wnioskuje po twoim entuzjaźmie żeś świeżak na wyspie, mam rację?
Nie bede psul ci zabawy, kto wie, moze ty bedziesz mial inne wrazenia.
Chociaz ja przez dlugi czas bardzo dobrze tam zylem, milo wspominam.
Brakuje mi tego maltanskiego luzu.