Roshi
Roshi

UFC Fight Night: Song vs. Simón | MMA Event | Tapology
UFC Fight Night takes place Saturday, April 29, 2023 with 12 fights at UFC Apex in Las Vegas, Nevada. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zyje jebany ...Odkąd killera zastrzelili vel pudziana za bardzo dociążyli,
to forum bukmacherskie można spokojnie zamykać.
Nie ma tu nawet krindżu i niekończącej się epopei z pociskaniem kto się wykoleił i kto nie dojechał do Zakopca.
![]()
poprawiłemzyje jebany ...
tylko kąsa czasem przegranych
![]()
Złoto, biorę w ciemnoNa Oleksiejczuka 3,75![]()
Ja poczekam na ważenie jeszcze i zobacze, ale trochę ich poniosło z tym skreślaniem Michała i kursem3,75Złoto, biorę w ciemno
Ja poczekam na ważenie jeszcze i zobacze, ale trochę ich poniosło z tym skreślaniem Michała i kursem3,75
Tak agresywnych i zdeterminowanych zawodników jak Michał Oleksiejczuk nigdy nie można lekceważyć aczkolwiek dla niego jest to stylistycznie najgorsze zestawienie z możliwych.Złoto, biorę w ciemno
Niby tak ale Michał wjeżdża i rozjeżdżaTak agresywnych i zdeterminowanych zawodników jak Michał Oleksiejczuk nigdy nie można lekceważyć aczkolwiek dla niego jest to stylistycznie najgorsze zestawienie z możliwych.
Mam wątpliwości, jak na razie Michał kończył w UFC samych cieniutkich zawodników.Niby tak ale Michał wjeżdża i rozjeżdża![]()
Mam wątpliwości, jak na razie Michał kończył w UFC samych cieniutkich zawodników.
Uważam że ma większe szanse niż wskazują kursy, Brazol odczuje kowadło Michała :) oby go zapchał ciosami i nie dał się sprowadzićZmierz się z faktami bracie![]()
Zgadzam się na takiego rzeźnika jak Michał kurs powinien być nieco mniejszy, co więcej Oleksiejczuk bardzo dobrze wstaje jeśli jest już obalany co pokazał z Crute i z Brundage. Caio miał lekkie kłopoty z Muradovem z tego co pamiętam. Presje i agresje na pewno odczuje, ale Borralho to nie nieskoordynowany Alvey czy mizerny Brundage, trzeba o tym pamiętać.Uważam że ma większe szanse niż wskazują kursy, Brazol odczuje kowadło Michała :) oby go zapchał ciosami i nie dał się sprowadzić
Stephanie Egger przez poddanie @ 3.15
Michał Oleksiejczuk @ 3.70
![]()
lolStephanie Egger przez poddanie @ 3.15
Michał Oleksiejczuk @ 3.70
![]()
Za 700zł? Chyba 20km od Zakopca.Borralho dzięki ziom 700 zł drogą nie chodzi
Weekend w Zakopanem![]()
Ricky Simon @1.85
Blaydes @1.63
@KilerMMA jeszcze musisz poczekać na mój błąd. A mam w kurwę setek w kieszeni na najbliższy czas.
A ktoś tu pisał o setkach?
Dyrden nie zawiod. Padilla też ładnie. Quin szkoda gadać przegrać z typem co niedawno miał walkę. Egger ah te baby, chyba powinnie to zdelegalizowac bo w dywizjavh kobiet to nawet dojazd do hali na event pewnie ma znaczenie. Brak slowDurden @2.25 - ZA PA SY
Quinlan @1.55 - krótkie przygotowania przeciwnika i niedawna walka, podwójne zbijanie
I za drobne Egger @2.4 sts przed czasem dzięki @Jakub Madej
Padilla przedcczasem @3.2 sts