UFC Fight Night: Sandhagen vs. Figueiredo (03.05.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
GnxZvLOW4AEWHgV.jpg

Ja jeszcze za drobne:

Sandman
Nickal / RDR - decyzja nie
Ponzi
Stephens / Jones - decyzja nie
Tate
Petersen
Petrovic

Podobno ludzie z gymu od D-Roda nawet go nie typuja na zwyciezce, wiec postanowilem rzucic sos na Ponzi chociaz nie jest to moj najdumniejszy bet

Ja jeszcz za drobne:

Sandman
Nickal / RDR - decyzja nie
Ponzi
Stephens / Jones - decyzja nie
Tate
Petersen
Petrovic

Podobno ludzie z gymu od D-Roda nawet go nie typuja na zwyciezce, wiec postanowilem rzucic sos na Ponzi chociaz nie jest to moj najdumniejszy bet
Drod się dobrze zapowiadał, ciężki ręce ale z walki na walkę coraz gorzej, tu jestem tak na 70% pewny Ponziego, (tylko szczęka mnie martwi bo rozbity trochę)

Drod się dobrze zapowiadał, ciężki ręce ale z walki na walkę coraz gorzej, tu jestem tak na 70% pewny Ponziego, (tylko szczęka mnie martwi bo rozbity trochę)
Da mnie zawsze wyglądał jak wóz z weglem. Gdyby nie szczeka Ponzieho to dawno bym grał grubiej. Na plusepszy stan zdrowia ponziego j mniej kontuzji

A próbuje Masona Jonesa przez poddanie za freebet z ostatniego KSW. Ogólnie Stephens ostatnie lata tylko walki na gołe pięści, więc logiczne, że skupiał się w treningach głównie na boksie. Logiczne też wydaje się więc to, że Jones będzie chciał to od razu sprowadzać, a tam próbować też pewnie poddawać. Za często przez poddania nie wygrywał, ale może tutaj będzie próbował. Spróbujemy.

No właśnie, ta szczęka już nie ta,
dobrze, że nic więcej nie grałem tylko za bonusowe to co wyżej, bo wszystko by poszło do kibla, nawet De Ridder sub by nie weszło a jakieś KO :)
ba nawet Cory i over 2,5r też nie.
Czasami warto odpuścić jak się nic nie widzi sensownego, gra na siłę to strata pieniędzy.

Back