UFC Fight Night: Oliveira vs. Gamrot (11.10.2025)

Podobnie jak kolega wyzej - najwiekszym pewniakiem gali wydawalo mi sie ponizej 4.5 rundy.

Mocno bijacy Oliviera, idący do przodu Oliviera, nie lubiący walczyć ze wstecznego Gamrot bez pełnego obozu walczący na wyjeździe.
Jakiej bym wyobraźni nie miał - nie widzę tu możliwości na 5 rund.

Luque niestety to już cień samego siebie. Alvarez fizyczny freak do tego brak robienia wagi. Młody perspektywiczny zawodnik. Co prawda po takim kursie wiadomo zawsze trzeba uważać ale raczej gładko wygra
Właśnie lipa kurs, nawet przed czasem Alvarez po 1.35 tylko jest. Trzeba by tu wybrać czy Alvarez przez KO/TKO czy przez suba. Polastri podobnie, na wygraną przez decka 1.50 dają :beczka:

Jakby ktoś miał stawiać Almeidę to chyba lepiej odpuścić

To gramy Aswell ITD @4.00?

Widzę, że Almeida z Gomisem i Onamą też miał jakieś kontuzje i walki odwołane były. Może tu po wypłatę wychodzi, bo kasy brakło i z rozjebaną ręką będzie walczył. Tylko nie wiem kto to jest ten Aswell :lesnarhappy:

Właśnie lipa kurs, nawet przed czasem Alvarez po 1.35 tylko jest. Trzeba by tu wybrać czy Alvarez przez KO/TKO czy przez suba. Polastri podobnie, na wygraną przez decka 1.50 dają :beczka:
Jeszcze nie tak dawno na siłę Ci Kotchazke na avatar wymuszalem a tu proszę...
:tysoncoffe:

To gramy Aswell ITD @4.00?

Widzę, że Almeida z Gomisem i Onamą też miał jakieś kontuzje i walki odwołane były. Może tu po wypłatę wychodzi, bo kasy brakło i z rozjebaną ręką będzie walczył. Tylko nie wiem kto to jest ten Aswell :lesnarhappy:
Podobnie. Z taką kontuzja ciężko będzie bic. Pytanie tylko czy szybko wpierdxiel i leczenie czy wyjdzie na wojnę. Cholera wie co typ ma w glowie.

Statystycznie ma 2 Dec i 2 itd przegrane więc może coś z tego będzie. Kurs 4 więc można za drobne spróbować ale niema co dużo.

Co do kontuzji figueredo co była na forum. To chyba użytkownicy źle zrozumieli albo nie słuchali. Bo chodziło o kontuzje która była w walce z Chorym, a nie że teraz. Nie zmienia to faktu że po takiej kontuzji może być ciężko. Druga sprawa że przeciwnik ma paliwa na całą noc i się rozwija. Kurs do tego zachęca na próbowanie gigu ale patrząc na jego częstotliwość ciosów i pytanie o zdrowie ciężko być pewnym. Najlepiej obstawić live

No ciekawe jak kurwa Oliveira ma wygrać przed czasem. Takie gunwo to ja od razu odrzucam nawet w przedbiegach.

IMO albo Gamrot dec, albo Gamrot przez KO

Są bety też takie, że łącze obie te powyższe opcje i to chyba najbezpieczniejsze wyjście.

Dzień Dobry! Witam koneserów wszechstylowej walki wręcz! Jakie bety dobre na dzisiejszą noc? :conorsalute: ::really::

1760195079403.png

Na Admiralbet kursy bez marzy na ta walke. Na obu po rowne 2.00. Nie jest latwo to ocenic
obiektywnie. Gamer ze wzgledu na styl, zaryzykowalbym, ze faworyt...

Na betclic stawiałem na Gamera po 1.87 ale bez podatku... to chyba lepsza opcja niż po 2.00 ale z podatkiem? On teraz ile wynosi?

Ramos
Oliveira
Alvarez przek tko/ko (tu troche licze ze Luque jest rozbity, zawsze duzo przyjmowal) aczkolwiek tutaj mam zagwostke

Ja chyba gram Oliveire i Joel / Luque ponizej 1.5 rundy.
Przegladalem ich walki i tam kilka w sumie wyszlo poza 1.5 rundy. Jakies 15% wszystkich ich wal lacznie, kurs tez calkiem niezly

Kiedy? Swoją twarzą kontrolował jego kolana i pięści?
Kur... rzeczywiście niewiem dlaczego pojebało mi się z Tonym :korwinlaugh:

Nie zmienia to faktu, że Oliviera dla mnie faworytem. Walczył z samymi zabijakami, a Mateuszowi moim zdaniem brak kryptonitu na Oliviere czyli uderzenia. Do tego krótki czas przygotowania, teren wroga i mimo wszystko mocno bijący Charles. No ciężko mi dać Mateusza na faworyta, no ciężko.

Pograłem:
Single: Punto i Oliviera, Aswell przed czasem
I dubel: Petrino Alvarez

Kur... rzeczywiście niewiem dlaczego pojebało mi się z Tonym :korwinlaugh:

Nie zmienia to faktu, że Oliviera dla mnie faworytem. Walczył z samymi zabijakami, a Mateuszowi moim zdaniem brak kryptonitu na Oliviere czyli uderzenia. Do tego krótki czas przygotowania, teren wroga i mimo wszystko mocno bijący Charles. No ciężko mi dać Mateusza na faworyta, no ciężko.

Pograłem:
Single: Punto i Oliviera, Aswell przed czasem
I dubel: Petrino Alvarez

Dla mnie też Oliveira faworytem i od dawna mówię, ze są tylko dwa wyjścia w których Mati wygrywa.

1) Charles jeszcze się nie obudził po nokaucie od Topurii (3 miesiące temu go ściągali z Valhalli) i będzie w wersji zombie i łatwy do ruszenia
2) będzie na tyle pewny swojego BJJ że nie będzie wstawał od razu spod Gamrota szukając poddań męcząc się i jednocześnie dając punktować Mateuszowi, a nawet dając poddać bo Charles ma wybitne ofensywne BJJ, ale defensywnie nie jest taki mocny, bo dawał się wielokrotnie poddawać gdyż dużo ryzykuje szukając miejsca dla technik kończących ze swojej strony

Reszta argumentów jest po stronie Karolka czyli:

1) lepszy boks i mocniejsze ciosy
2) kontry kolanami
3) lepsze BJJ
4) spod Mateusza praktycznie każdy wstawał więc dla takiego magika jak Oliveira to tez nie powinno być problemem
5) Gamrot za każdym razem jak brał walkę w zastępstwie to wyglądał słabo, tutaj miał ledwie czas ściąć wagę, nie był w stanie nawet porobić zadaniówek na obronę przed agresywnym stylem Charlesa

Back