Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
WejdzieA ja wlasnie pogralem Ruchale, bo wczoraj po wypiciu kilki kolejek uznalem, ze ten kurs 4.20 to jednak jest przestrzelony i teraz nie wiem co robic z tym kuponem, bo decka Fortune siadła niespodziewanie![]()
View attachment 143677
gracie ruchałe?

Jakiej stronie ogladasz żółwiu
Jakiej stronie ogladasz żółwiu
Jestem na wyjeździe mam lapka
Co za patologia
Jeżeli na podstawie przeczucia czy tego co mówi i jak się zachowuje przed walką chcesz podejmować decyzję czy dany zawodnik wygra bądź przegra to życzę powodzenia.
Myślę, że mimo wszystko maja drugorzędne znaczenie.Markery behawioralne są istotne. Ale nie tylko.
Tak po ludzku po porstu mi cię żal mentalny smyku.Chuj kogo boli kurwantes co tam sobie pierdolisz pecie, świąteczne jaja do dupy i wypierdalaj

Zamknij już pizdeczke, jesteś zwykłą fają, nic dziwnego że wszędzie masz pojechane lamusieTak po ludzku po porstu mi cię żal mentalny smyku.
Wesołych świąt![]()
Dzieci miałyby weselsze gdybyś kupił do jakiegoś domu dziecka ze 20 czekolad.Wesołych świąt
tak jak ja na Ruchale a mialem grac Moicano SUB + Gore i chuj.. byloby dobrze a jest kupaTrzeba przyznac, ze dalem sie nabrac na Duncana, ktory zamykal bogaty kupon. Trzeba wyciagnac wnioski...![]()
Nie ma się co spodziewać po takim lamusie sensownych wypowiedzi skoro ta faja ma zakaz a otwiera pyskTwoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu.