Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
4.20 to nie widziałem, że taki kurs śmiga, ostatnio co patrzyłem to na fortunce był chyba 3.20A ja wlasnie pogralem Ruchale, bo wczoraj po wypiciu kilki kolejek uznalem, ze ten kurs 4.20 to jednak jest przestrzelony i teraz nie wiem co robic z tym kuponem, bo decka Fortune siadła niespodziewanie
View attachment 143677
Wczoraj debiutant rozszarpał Erosę, takze liczyłem, że trema go zje.Robercik zawinie tam jakieś kopnięcie na wątrobę Delano i gra muzyka
A serio to wszędzie piszą jaki to brazol jest mocny, ale jednak to debiutant z LFA.
Kilku takich już zostało zweryfikowanych w UFC, nie jest to wcale takie niewykonalne.
Ruchała ma niestandardową tą swoją stójkę plus niezły parter.
Pewnie będzie sporo zamieszania i nerwów, bo jeden debiutuje, a drugi pod presją żeby nie wbić 0-2 w UFC.
W takich warunkach może akurat Robert coś wyczaruje i zaskoczy. Ja tam go nie skreślam. Zobaczymy.
Cashout!!A ja wlasnie pogralem Ruchale, bo wczoraj po wypiciu kilki kolejek uznalem, ze ten kurs 4.20 to jednak jest przestrzelony i teraz nie wiem co robic z tym kuponem, bo decka Fortune siadła niespodziewanie
View attachment 143677
bardzo możliwe, ale takie kursy się po prostu gra, przecież nie walczy z OliveirąRuchała przejebie... ale niech mi zamknie morde
![]()

Alice Pereira raczej nie ma nic wspólnego z Alexem Pereirą. Jego siostra to Aline Pereira.Pereira jeśli ma talent po bracie to tez powinna ugrać.
No wlasnie sie zastanawiam nad ta walka Duncana. Nigdy nie bylem fanem walk MoicanoDuncan pewniaczek
Wg mnie Murzakanov to lepszy prospekt z islamskich rusków.
Trochę słaby kurs, ale Duncan spokojnie w top 10 się znajdzieNo wlasnie sie zastanawiam nad ta walka Duncana. Nigdy nie bylem fanem walk Moicano
Prospekt w sensie w UFC.No Murzakanov, będący młodziutkim 37latkiem, to prospekt jak malowany,
gdzie tam 12 lat młodszemu Dagestanowi Yakhayevowi do takiego miana.

1.57 bez tragedii, tylko ze mam troche watpliwosci co do mozliwego przebiegu tej walki.Trochę słaby kurs, ale Duncan spokojnie w top 10 się znajdzie
Jednak to średnie value bo Moicano zawsze niebezpieczny, ale ja tam Duncanowi kibicuję od walki z Rębeckim i w tej walce już dużo pokazał. Duncan musiałby być mocno obijany przez 3 rundy by to przegrać bo raczej walka będzie w stójce. Duncan mocniej bije, a Moicano lubi zbierać więc równanie wychodzi proste1.57 bez tragedii, tylko ze mam troche watpliwosci co do mozliwego przebiegu tej walki.
Jeżeli na podstawie przeczucia czy tego co mówi i jak się zachowuje przed walką chcesz podejmować decyzję czy dany zawodnik wygra bądź przegra to życzę powodzenia.Czy ktoś ma jakieś przeczucie co do wyniku jego walki na podstawie tego co mówi, jak się zachowuje itp.? W sensie, czy daje po sobie poznać, jaka na nim spoczywa presja? Ewentualne 0-2 może spowodować wylot.
Co konkretnie nie ma sensu?Twoja wypowiedź nie ma najmniejszego sensu.
przeczytałem Duncan prawiczek , czy to normalne ?Duncan pewniaczek
Wyjściowe kursy na tą walkę były 50 na 50 czyli bukmacherzy widzą ten pojedynek jako bardzo wyrównany i kto wie może tak będzie.
Jeśli uważasz, że przeczucie lub to co mówi zawodnik przed walką jest dobrym wyznacznikiem na kogo postawić hajs to na prawdę masz słabe pojęcie o typerce MMA.Co wniosłeś do tematu? To primo.
Secundo - co Ty w ogóle piszesz? Przeczucie wcale niepotrzebne? Spoko. To idź obstawiaj zgodnie z kursami na faworytów.
Logika taka, że aż brak słów generalnie.