UFC Fight Night: Machado Garry vs. Prates (26.04.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
GoDbDOPWEAAfcVS.jpg

prates raczej będę grał
Ciężko będzie po walce z Shavatem trochę Garry zyskał. Prates może go ustrzelić, ale ciężko bo ostatnio dobrze wyglądał. Liczę że może jeszcze kurs podskoczy i będzie warto pograć.

Ciężko będzie po walce z Shavatem trochę Garry zyskał. Prates może go ustrzelić, ale ciężko bo ostatnio dobrze wyglądał. Liczę że może jeszcze kurs podskoczy i będzie warto pograć.
Coś czuję, że w parterze Garry się mocno zdziwi. Jeśli liczy na to, że przeleży jak Venoma...

Coś czuję, że w parterze Garry się mocno zdziwi. Jeśli liczy na to, że przeleży jak Venoma...
Oby. Harry z Shavatem zaskoczył, ale nadal brak do niego sympatii. Prates ma czym przyłożyć a Garry zwłaszcza na początku UFC wdawał się w bójki a te będą woda na młyn dla Pratesa. Na plus dodatkowo dłuższy obóz Pratesa.

Kurde kusi mnie Anthony Smith przez sub....
Tam kurs jest kosmiczny, ja bym rzucil za drobne. Smith Petrino porobil pieknie a tez byl skreslany.

Rzucilbym jakbym mial bo juz wszystko pograne i chyba jaj mi zabraklo na samego Smitha ale becik ma sens

Tam kurs jest kosmiczny, ja bym rzucil za drobne. Smith Petrino porobil pieknie a tez byl skreslany.

Rzucilbym jakbym mial bo juz wszystko pograne i chyba jaj mi zabraklo na samego Smitha ale becik ma sens
za drobne coś dla hecy puszczę jak mi freebety nabije z ksw na fortunce

Mi zamyka na ponad 1k rozpoczęcie 2 rundy w walce Smith Zhang. Zobaczymy czy siadzie. :beer:
No i ch.. Miałem zdaje się 8 kuponów, w tym kilka grubszych z UFC, KSW i Oktagonu i na każdym po 1 błędzie. Na pocieszenie mógł chociaż Lionheart w swojej pożegnalnej walce dotrwać do drugiej rundy, ale i tutaj zabrakło minuty. Wszystko jak krew w piach...

Kurwa gejm plan Pereiry zeby zaladowac wszystko w trzeciej to jedna z glupszych rzeczy jakie slyszalem od dawna w MMA. Typ ma cardio max na poltora, czego oni sie kurwa spodziewali.

Back