Nie wypominaj stało się to co przewidywałem Thompson już zdziadziałO kurwa Thompson zabity jak pies
Kto go polecał![]()
Ja akurat pograłem że walka zakończy się na punkty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie wypominaj stało się to co przewidywałem Thompson już zdziadziałO kurwa Thompson zabity jak pies
Kto go polecał![]()
Nie wypominaj stało się to co przewidywałem Thompson już zdziadział
Ja akurat pograłem że walka zakończy się na punkty
Ja też :PNic nie wypominam
Sam go odpuściłem
Ale szok że takie baty

Thompsona nie brałem nawet na chwilę pod uwagę jeżeli chodzi o stawianie na niego, Burns już obnażył jego słabe strony.A ostrzegalem...![]()
Burns go już ładnie obalał dlatego przypuszczałem ze Belal będzie miał sukces w tej płaszczyźnie.Dla mnie niespodzianka. Walka z jego strony tragiczna. Zdarza się. Nikt nie jest nieomylny.
Nie spodziewałam się, że Belal da radę go skontrolować. Thompson powinien po tej walce stoczyć pożegnalną walkę z jakimś strikerem i przejść na zasłużoną emeryturę.Burns go już ładnie obalał dlatego przypuszczałem ze Belal będzie miał sukces w tej płaszczyźnie.
No akurat jego styl walki bazuje na szybkości i refleksie wiec będzie już tylko gorzej.Nie spodziewałam się, że Belal da radę go skontrolować. Thompson powinien po tej walce stoczyć pożegnalną walkę z jakimś strikerem i przejść na zasłużoną emeryturę.