Mieszane uczucia były ale i tak zagrałemTeż mam mieszane uczucia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mieszane uczucia były ale i tak zagrałemTeż mam mieszane uczucia

Ruffy zamyka 2 kupony. Oby bylo zielono. Dalej jestem zly na siebie, ze rzucilem nawet drobne na Tybure z tym leszczem.

Nie zlejeEhhh.. Po emocjach Imavov zamykalby jutro z setem Alcaraza na 2200...lipa w huj ta gala dzis... Oby Gamer zlal tego bds
Szkoda Imavov walka pod kontrola od 1 rundy. W walce ruffiego moze zeby doszlo do 3 rundy to moglby zaskoczyc jakims nokautem.. No nic przesadzily zapasy szczerze to zapomnialem ze francuz jest w nie mocny, to byla jego jedyna droga do zwyciestwa i to wykorzystal nie przyjmujac chyva zadnego czystego ciosuJebany ruffy
Można było śmiało tego uniknąć. Nie było wiele wiadomo o jego zapasach/BJJ a w takim przypadku zawsze lepiej założyć, że są na niskim poziomie.Jebany ruffy
I to samo jest u Pratesa i taki sam efekt będzie kiedy Pratesa zestawią z kimś z zapasami.Można było śmiało tego uniknąć. Nie było wiele wiadomo o jego zapasach/BJJ a w takim przypadku zawsze lepiej założyć, że są na niskim poziomie.
On nadal może tłuc dużą część rosteru, ale jak widać braki są potężne i prawdopodobnie już nie do odrobienia. Z dobrymi zapaśnikami nie ugra.
Nie jest aż tak źle.I to samo jest u Pratesa i taki sam efekt będzie kiedy Pratesa zestawią z kimś z zapasami.