UFC Fight Night: Imavov vs. Borralho (06.09.2025)

Ja raczej wjezdzam w Ruffy, Bukauskas i Sy za nieco wieksza kwote, na podwojenie.

Wczoraj Niemcy ze Slowenia zjebali mi zysk na 2 koła…

Niby fajna karta ale chyba z 20 debiutantow, nie ma kogo grac tak naprawde

Tripel przeciwko naszym, ponad 4.00 wychodzi :awesome:
Paczał ktoś na tego Delije ostatnio? Jak mu idzie w karierze bo ja zdążyłem zapomnieć o jego istnieniu.

Ten Tybur to zawsze taka niewiadoma, raz wchodzi i niszczy, a raz jakbyśmy oglądali początki mma w Polsce czyli lpc, twarzogarda, itd.

Finalna tasma:

Caio / Imavov powyzej 2.5r
Bukauskas
Sy
Ruffy / BSD ponizej 2.5r

tak źle nie wyglądał dawno

1757152086574.png

Moje przemyslenia...
Marcin wyglada dosc slabo fizycznie, mialem grac ale odpuszczam, Roberciki uwazam ze zaskocza mocno i to obaj.
BSD bedzie chcial sie odkuc ale jak zawalczy w stojce z Ruffym to dostanie na pizde az milo...
w walce wieczoru stawiam na Caio, chociaz tu wszystko moze sie wydarzyc.
Baukauskas na nogach powinien wypykac Craiga, a Bane rozjebac Rinata.

Paczał ktoś na tego Delije ostatnio? Jak mu idzie w karierze bo ja zdążyłem zapomnieć o jego istnieniu.

Ten Tybur to zawsze taka niewiadoma, raz wchodzi i niszczy, a raz jakbyśmy oglądali początki mma w Polsce czyli lpc, twarzogarda, itd.
Dziad Cappelozza wygrał z nim dwa razy. Jak Tybur nie odjebie niczego strasznego powinien to wygrać czy to w stójce czy w parterze.

za drobne szybki lopez:

Hughes
Fernandes
Sy
Bukauskas
Ruffy przed czasem
Imavov

Poszlo kilka kuponow w roznych kombinacjach. W skrocie Mason Jones, Ruffy, Patterson, Tavares, Bukauskus. Probuje tez Ruchalę lub Tyburę na punkty po fajnych kursach. Powodzenia

Back