Roshi
Roshi
UFC Fight Night: Imavov vs. Borralho | MMA Event | Tapology
UFC Fight Night takes place Saturday, September 6, 2025 with 14 fights at Accor Arena in Paris, France. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Raczej nie. Coś czuję rozczarowanie. Ale nie zagrałbym gomisa.Ruchała po @2.73 zaczyna wygladac ciekawie
Wchodzisz o avatar na miesiąc?Raczej nie. Coś czuję rozczarowanie. Ale nie zagrałbym gomisa.

Jednak bez ruffy.Imavov
Ruffy
Tybura
Tavares
Czemu Imavov?Jednak bez ruffy.
Wg. mnie ma lepszą historię przeciwników, bardziej sprawdzony.Czemu Imavov?
Mogę. Będziesz dwa miesiące ten sam piękny avatar nosiłWchodzisz o avatar na miesiąc?![]()

Masz rację, ale uważam że Caio znajdzie sposób.Wg. mnie ma lepszą historię przeciwników, bardziej sprawdzony.
I takie przeczucie jakoś.
Ty myślisz odwrotnie?
Mogę. Będziesz dwa miesiące ten sam piękny avatar nosił![]()

Caio to wygra. W stójce nie będzie odstawał, inne płaszczyzny ma lepsze.Wg. mnie ma lepszą historię przeciwników, bardziej sprawdzony.
I takie przeczucie jakoś.
Ty myślisz odwrotnie?
Ogarnia ale nie wiem na ile, przerasta oktagon tak jak Parnasie KSW, podobna sytuacja, tylko że oktagon prócz Jotki jest słabszy niż KSW, to będzie w sumie jego weryfikacja, na tym najwyższym poziomie.A jak z Pitbullem? Ten Keita coś ogarnia czy poziom oktagonu?
Troche malo czasu ale bedzie grane napewno... Na glowny napewno pojdzie Tavares, Imavov choc bardzo lubie Borralho i 3 typ to Ruffy.. Kusi nawet przed czasem ale nie wiem sam jeszcze@MORANES co taka cisza z Twojej strony ?
Zgadzamy sie z walką wieczoruTroche malo czasu ale bedzie grane napewno... Na glowny napewno pojdzie Tavares, Imavov choc bardzo lubie Borralho i 3 typ to Ruffy.. Kusi nawet przed czasem ale nie wiem sam jeszcze
Na innym napewno pojdzie Gustaffson bo ten Reinat juz cudem wygral z gorszym zawodnikiem
Przeciwko Ruchale bym gral jakby kurs byl w okolicach 1.75 jak na poczatku teraz niegrywalny i wole w spokoju popatrzec i pokibicowac w debiucie naszemu.. Bedzie decyzja tez kurs ok

A Tybur ?Troche malo czasu ale bedzie grane napewno... Na glowny napewno pojdzie Tavares, Imavov choc bardzo lubie Borralho i 3 typ to Ruffy.. Kusi nawet przed czasem ale nie wiem sam jeszcze
Na innym napewno pojdzie Gustaffson bo ten Reinat juz cudem wygral z gorszym zawodnikiem
Przeciwko Ruchale bym gral jakby kurs byl w okolicach 1.75 jak na poczatku teraz niegrywalny i wole w spokoju popatrzec i pokibicowac w debiucie naszemu.. Bedzie decyzja tez kurs ok
Tybura pojdzie na kupon z Gustafsonem lubie grac przeciwko debiutantom choc Tybura w Europie chyba tez przegral 2 walki o ile sie nie myle obie w AngliiA Tybur ?
Twardy ale z paliwem na półtora rundy, ruffy jak najbardziej może go skończyć przed czasem. Francuz tylko w pierwszej będzie miał coś do powiedzenia. Tak mi się wydaje, ten bsd jest ogólnie overhype.Ruffy
Bukauskas
Fernandes
(i moze) Hughes
Ruffy znokautuje Benułe? Twardy jest żabojad
Zgadzam się, sam byłem nim zajarany, ale tak jak mówisz na początku moze byc niebezpiecznie. Zastanawiam się czy ruszać w ogole tę walkęTwardy ale z paliwem na półtora rundy, ruffy jak najbardziej może go skończyć przed czasem. Francuz tylko w pierwszej będzie miał coś do powiedzenia. Tak mi się wydaje, ten bsd jest ogólnie overhype.