Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Udusi Pejdza jak psa@Jakub Madej Ruziboev przez poddanie?![]()

Dla mnie Page to jest fenomen. Gość ma 39 lat, fizycznie wygląda słabo a mimo to jego ostatnie 3 zwycięstwa są imponujące a średnia to przecież nie jest jego kategoria wagowa. Sprawia wrażenie jakby się nie starzał. Bardzo inteligentny zawodnik który walki wygrywa mądrością oktagonową. Chyba się pokuszę żeby wrzucić na kupon zakład, że Page wygra decyzją.Page go wypyka
A myślałem chwilę nad tym, ale sam nie wiem@Jakub Madej Ruziboev przez poddanie?![]()

Page zamuli na decke. Kogo ten Ruziboev ma w cv? McConico, Dumasa i Stolzfusa XD i przegrana z Buckleyem. Rekord nabity na jakichs bumach

Drugi zapierdol Bukauskas+Montenegro+Hooker i przy odrobinie szczęścia lecisz na MalediwyTrimpel zabUjca...
Soriano/Naimov? + Peek + Ruziboev

Zobaczymy który trimpel będzie bliżej.Drugi zapierdol Bukauskas+Montenegro+Hooker i przy odrobinie szczęścia lecisz na Malediwy![]()
Jakbym miał grać tripla z samych dogów to Hookera wymieniłbym na Soriano.Zobaczymy który trimpel będzie bliżej.
To dawaj trimpla z dogowJakbym miał grać tripla z samych dogów to Hookera wymieniłbym na Soriano.
Bukauskas+Montenegro+SorianoTo dawaj trimpla z dogow
Jeszcze jakbym wiedział który toLetho, miejcie na niego oko

niezła czujkaLetho, miejcie na niego oko
Jeszcze jakbym wiedział który to![]()

niezła czujka
zbierał na pizdę a tu jeb
z mojej strony, bo go zagrałem w singlu ;)uważna obserwacja, nie czutka.
chwilkę było gorąco
![]()
ja niestety sygułę po tym oddychaniu rękawami cornolle w 1 rundzie.
no nie wiem, Andu wziął możliwe, że 2 rundyGrajcie live Wooda. 1.7. Andruszko puchnie.