UFC Fight Night: Hooker vs Parnasse

Jakub Madej

Moderator
Cohones

Aktualne kursy:

Walka wieczoru:

155 lb: Salahdine Parnasse 1,16 - 5,10 Dan Hooker

Karta główna:

155 lb: Fares Ziam 1,64 - 2,23 Axel Sola
185 lb: Michael Page 1,51 - 2,53 Nursulton Ruziboev
170 lb: Punahele Soriano 3,02 - 1,37 Danill Donchenko
145 lb: Morgan Charriere 2,53 - 1,50 Felipe Lima
145 lb: Losene Keita 1,26 - 3,78 Muhammad Naimov

Karta wstępna:

265 lb: Mario Pinto 1,32 - 3,32 Ryan Spann
145 lb: Kurtis Campbell 1,26 - 3,78 Trevor Peek
205 lb: Oumar Sy 1,46 - 2,68 Modestas Bukauskas
145 lb: Nathaniel Wood ?.?? - ?.?? Pavel Andrusca
125 lb: Fabia Sintes 2,08 - 1,71 Michael Aljarouj
135 lb: Nora Cornolle 1,79 - 1,98 Klaudia Syguła
185 lb: Luis Felipe Dias 1,88 - 1,88 Matthieu Duclos
115 lb: Delphine Benouaich 1,66 - 2,18 Sofia Montenegro

Są jakieś statystyki odnośnie tego? Może sam takowe prowadzisz?
Kai Asakura, Patchy Mix, Patricio Pitbull z takich świeższych. Alvarez przegrał w debiucie. Chandler w debiucie wygrał. Askren wygrał. De Ridder wygrał. Amosov wygrał. To tak na szybko

Kai Asakura, Patchy Mix, Patricio Pitbull z takich świeższych. Alvarez przegrał w debiucie. Chandler w debiucie wygrał. Askren wygrał. De Ridder wygrał. Amosov wygrał. To tak na szybko
Czyli mniej więcej fifty fifty więc nie ma się co tym sugerować.

Czyli mniej więcej fifty fifty więc nie ma się co tym sugerować.
Szczerze to też mi się wydawało że więcej tego może być, ale może przez to że głównie Patchy, Asakura i Pitbull w ostatnich latach przegrywali, a reszta trochę wcześniej była.

Szczerze to też mi się wydawało że więcej tego może być, ale może przez to że głównie Patchy, Asakura i Pitbull w ostatnich latach przegrywali, a reszta trochę wcześniej była.
De Ridder i Amosov świeże przypadki. Wniosek taki, że do każdej walki trzeba podchodzić indywidualnie bo sugerując się statystykami zaburzamy sobie nieco potencjalny obraz walki.

Tak, nie ma jakiejs przewagi miazdzacej zeby stwierdzic jasno, ze mistrzowie innych organizacji przegrywaja swoje debiuty.

Gamrot też przegrał, Ruchała przegrał a wcale nie bili się z topem, też przeskok z KSW obaj.

Wiem że to było dawno temu ale przypomnijcie sobie jego walkę z wrzoskiem, jak mu ten ćpun mały bicepsem przyjebal i że z bartosem nic za bardzo nie pokazał, już do Rajewskiego nie chce mi się wracać ale tam była równa walka, no ale dziwkarz to dziwkarz i może nie dowieźć

:boystop:

feqf32.png

O ladnie, podbieram.

Ja gram bardziej ryzykownie:

Como
Inter
As Roma
Barcelona + 1.5 gola Barca
Bayern + 2.5 gola
Stuttgart/Koln btts
Galatasaray
Bayer Leverkusen

Madryt zajebie kupon no tego sie nie spodziewalem
Szkoda tego oglądać nawet, od kilku lat grają święte krówki jak Pizdisjusz za nazwisko nie za dobrą formę. Dopóki tak będzie to nie powąchają pewnie nawet żadnego trofeum.

Szkoda tego oglądać nawet, od kilku lat grają święte krówki jak Pizdisjusz za nazwisko nie za dobrą formę. Dopóki tak będzie to nie powąchają pewnie nawet żadnego trofeum.

Kurwa ja ten Madryt to od lat pie*dole, no ale pasowalo jak ulal do kuponu, tym bardziej ze sklady wyjsciowe sprawdzilem. 20 strzalow, 8 celnych, nawet karny i huj nic

Back