UFC Fight Night Hill vs. Rountree

To chyba próbuję aleksiviee przed czasem 2.4
Na bank.
Za taki kurs bym rączki pocałował, niestety w Fortunie rozróżniają na sub lub ko, a może być jedno i drugie, więc musiałem iść w "przed czasem".

Na bank.
Za taki kurs bym rączki pocałował, niestety w Fortunie rozróżniają na sub lub ko, a może być jedno i drugie, więc musiałem iść w "przed czasem".
1750480039708.png

images
zapytam po podlasko-murzyńsku
:roberteyeblinking:
wystawiam do pocałunku, bez podatku 2.42 ;)

Last edited:
Wciąż nie widzisz, że na fortunce masz nawet po podatku lepiej? Człowiek daje jak na tacy a tu nic.
2,42 masz przecież.
:jimcarrey:
Patrz jak do całowania rączki się nie spieszy.
:korwinwhat:

Kurwa, 2.75, co jest do chuja? Jak ja tego nie widziałem? Ostatnio nie zaglądałem bo nie obstawiałem ale wydawało mi się, że jeszcze do niedawna Fortuna rozdzielała KO od sub

:korwinwhat:

Kurwa, 2.75, co jest do chuja? Jak ja tego nie widziałem? Ostatnio nie zaglądałem bo nie obstawiałem ale wydawało mi się, że jeszcze do niedawna Fortuna rozdzielała KO od sub
tylko na ksw, ufc na szczęście dają wybór

Jakby tak spróbować, że ruska naruszy Sygułę i ubije w parterze jak Mullins? Buki bardziej skończenie przez poddanie widzą. Na ko/tko jest 9.00, a tu 20 cm różnicy w zasięgu na korzyść ruskiej :zakręcony:

Jakby tak spróbować, że ruska naruszy Sygułę i ubije w parterze jak Mullins? Buki bardziej skończenie przez poddanie widzą. Na ko/tko jest 9.00, a tu 20 cm różnicy w zasięgu na korzyść ruskiej :zakręcony:
Niby ta, ale ja tam wolę przed czasem 2.4. za drobne można próbować ale często jak kogoś unikasz to oddaje plecy i wtedy ludzie mają 100 % rnc. Wychodzę z założenia lepiej wygrać mniej, ale wygrac

Back