Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
podobnie to widzę, może Hill DEC/KOHill DEC
Fiziev DEC
Kuniev KO/SUB

Będzie zielonopodobnie to widzę, może Hill DEC/KO
czyli nie wejdzie
![]()
Sadykov przed czasem po 1.60Hill DEC
Fiziev DEC
Kuniev KO/SUB
Generalnie nie sądzę, że rozbity Rountree mu zagrozi.Cieszę się, że nie tylko ja mam czutke na Fizieva. Jak pewni jesteście Hill’a?
Domy?
To chyba próbuję aleksiviee przed czasem 2.4Mowie wam walka bez decyzji to dar 1.90 bierzcie i obstawiajcie z tego wszyscy
Na bank.To chyba próbuję aleksiviee przed czasem 2.4
Na bank.
Za taki kurs bym rączki pocałował, niestety w Fortunie rozróżniają na sub lub ko, a może być jedno i drugie, więc musiałem iść w "przed czasem".

Na betclick jest 2.4 tko/ko/poddanie/dqNa bank.
Za taki kurs bym rączki pocałował, niestety w Fortunie rozróżniają na sub lub ko, a może być jedno i drugie, więc musiałem iść w "przed czasem".
Nie używam tego, ale to jest właśnie bet weekendu!Na betclick jest 2.4 tko/ko/poddanie/dq
Również odpuściłem Rafała te warunki Bahamondesa mogą zrobić swojeGłówny, po namyśle nie gram Fizieva, wg mnie ta walka to 50/50 do grania. Walki z debiutantami na małym wariacie za 50 dych
Na STS jest nawet 2.55Na betclick jest 2.4 tko/ko/poddanie/dq
Ale STS chyba z podatkiem betclick od chyba roku dwóch na bez podatku. Dla mnie topNa STS jest nawet 2.55
betclick od chyba roku dwóch na bez podatku.

Wciąż nie widzisz, że na fortunce masz nawet po podatku lepiej? Człowiek daje jak na tacy a tu nic.

Wciąż nie widzisz, że na fortunce masz nawet po podatku lepiej? Człowiek daje jak na tacy a tu nic.
2,42 masz przecież.
Patrz jak do całowania rączki się nie spieszy.

tylko na ksw, ufc na szczęście dają wybór
Kurwa, 2.75, co jest do chuja? Jak ja tego nie widziałem? Ostatnio nie zaglądałem bo nie obstawiałem ale wydawało mi się, że jeszcze do niedawna Fortuna rozdzielała KO od sub
PostawioneNa betclick jest 2.4 tko/ko/poddanie/dq
Niby ta, ale ja tam wolę przed czasem 2.4. za drobne można próbować ale często jak kogoś unikasz to oddaje plecy i wtedy ludzie mają 100 % rnc. Wychodzę z założenia lepiej wygrać mniej, ale wygracJakby tak spróbować, że ruska naruszy Sygułę i ubije w parterze jak Mullins? Buki bardziej skończenie przez poddanie widzą. Na ko/tko jest 9.00, a tu 20 cm różnicy w zasięgu na korzyść ruskiej![]()
to chyba nie będzie bet gali...
![]()