ninja
Vale Tudo Championship
Jako, że fortunka szczodra i dała freebeta to zagrałem od razu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aleś odjebał tematJako, że fortunka szczodra i dała freebeta to zagrałem od razu

Ja próbuję Kunieva, twardy, dobre zapasy..Czemu Kuniev?Widziales go w akcji? Taki kot? Blaydes niby 10 kg ciezszy ciekawe czy zapasami tego nie ugra, sam nie wiem dawno go w akcji nie widzialem, juz myslalem ze Almeidy nie przejdzie a wygral nawet przed czasem
Bo freebet i uważam, że Blaydsa można znokautować, do tego kozojeb walczy u siebie.Czemu Kuniev?Widziales go w akcji? Taki kot? Blaydes niby 10 kg ciezszy ciekawe czy zapasami tego nie ugra, sam nie wiem dawno go w akcji nie widzialem, juz myslalem ze Almeidy nie przejdzie a wygral nawet przed czasem

Na cipeSYGUŁKA PRZED CZASEM![]()
![]()
![]()

Grad może zaskoczyć no i Tofik, ale Tofik to nie będzie zaskoczenie.Jeszcze Maksum może zaskoczyć z dogow.
Czemu przeceniany, jedna z lepszych walk w ostatnim czasie, myślę że pradawny człowiek wygraGrad może zaskoczyć no i Tofik, ale Tofik to nie będzie zaskoczenie.
Myślę że po walce z Rebeckim Orolbai jest przeceniany.
No jedna z lepszych walk ale co to za argument, zajebistą walkę może ci dać 2 debiutantów.Czemu przeceniany, jedna z lepszych walk w ostatnim czasie, myślę że pradawny człowiek wygra
Czemu przeceniany, jedna z lepszych walk w ostatnim czasie, myślę że pradawny człowiek wygra
To może być bliska walka, Tofik może być dobrym dogiem chociaż uważam że Neandertalczyk to bierzeNo jedna z lepszych walk ale co to za argument, zajebistą walkę może ci dać 2 debiutantów.
Czemu? Choćby z racji tych kursów.
Nie zapominaj że on dał fajną walkę, z chińczykiem który nie jest nawet w rankingu.
Zobaczymy, moim zdaniem Tofik to wygra.
Pytanie jak sobie poradzi z obroną obalen bo stojkowo raczej jest lepszy. Mimo wszystko najlepiej liveTo może być bliska walka, Tofik może być dobrym dogiem chociaż uważam że Neandertalczyk to bierze
Ta walka im dłużej i niej myślę jest dla mnie niegrywalna. Łapie się na tym że pamiętamy walke Orolbaia z naszym rodakiem, przez co idealizujemy tego zawodnika.Pytanie jak sobie poradzi z obroną obalen bo stojkowo raczej jest lepszy. Mimo wszystko najlepiej live
Po tyle to się nie opyla, to cukinie i chuj wie czy nie będzie deckiSyguła / Alekseeva przed czasem po 1.90
Domy?Sadykov 1.6 przed czasem i do tego jakiś bet do dubla

1.90 za to, że walka Sygułki nie dotrwa do końca to darmowe piniondze![]()
Domy?
Masz u mnie kojo w piwnicy