UFC Fight Night Hill vs. Rountree

ninja

Vale Tudo
Championship
stan filmu.JPG

stan filmu2.JPG

Jako, że fortunka szczodra i dała freebeta to zagrałem od razu

Czemu Kuniev?Widziales go w akcji? Taki kot? Blaydes niby 10 kg ciezszy ciekawe czy zapasami tego nie ugra, sam nie wiem dawno go w akcji nie widzialem, juz myslalem ze Almeidy nie przejdzie a wygral nawet przed czasem

Czemu Kuniev?Widziales go w akcji? Taki kot? Blaydes niby 10 kg ciezszy ciekawe czy zapasami tego nie ugra, sam nie wiem dawno go w akcji nie widzialem, juz myslalem ze Almeidy nie przejdzie a wygral nawet przed czasem
Ja próbuję Kunieva, twardy, dobre zapasy..

Wg mnie bezpieczniej zagrać przed czasem dwie ostatnie walki, reszta do rozkminy jeszcze. Wieśniara Alekseeva pewnie ogarnie.

Sadykov - czekam na kurs przed czasem.
Naimov pewnie wymęczy decyzję. Typ jest silny fizycznie i zrobi wszystko by wygrać co pokazała nieczysta walka z Woodem.
Alekseeva - typ przeciw Sygula i tyle.
Mullins - walczyły ze sobą 4 walki temu, mulina skończyła to przed czasem raczej nie zdziwi jeśli zrobi to ponownie.
Fizjev faworyzuje go ze względu na świetną stójkę i większe doświadczenie z topkom.

Bo freebet i uważam, że Blaydsa można znokautować, do tego kozojeb walczy u siebie.

Grad może zaskoczyć no i Tofik, ale Tofik to nie będzie zaskoczenie.

Myślę że po walce z Rebeckim Orolbai jest przeceniany.
Czemu przeceniany, jedna z lepszych walk w ostatnim czasie, myślę że pradawny człowiek wygra

Czemu przeceniany, jedna z lepszych walk w ostatnim czasie, myślę że pradawny człowiek wygra
No jedna z lepszych walk ale co to za argument, zajebistą walkę może ci dać 2 debiutantów.

Czemu? Choćby z racji tych kursów.

Nie zapominaj że on dał fajną walkę, z chińczykiem który nie jest nawet w rankingu.

Zobaczymy, moim zdaniem Tofik to wygra.

No jedna z lepszych walk ale co to za argument, zajebistą walkę może ci dać 2 debiutantów.

Czemu? Choćby z racji tych kursów.

Nie zapominaj że on dał fajną walkę, z chińczykiem który nie jest nawet w rankingu.

Zobaczymy, moim zdaniem Tofik to wygra.
To może być bliska walka, Tofik może być dobrym dogiem chociaż uważam że Neandertalczyk to bierze

To może być bliska walka, Tofik może być dobrym dogiem chociaż uważam że Neandertalczyk to bierze
Pytanie jak sobie poradzi z obroną obalen bo stojkowo raczej jest lepszy. Mimo wszystko najlepiej live

Pytanie jak sobie poradzi z obroną obalen bo stojkowo raczej jest lepszy. Mimo wszystko najlepiej live
Ta walka im dłużej i niej myślę jest dla mnie niegrywalna. Łapie się na tym że pamiętamy walke Orolbaia z naszym rodakiem, przez co idealizujemy tego zawodnika.

Tofik jest bardziej obyty, doświadczony, też się bił na dużych galach więc debiut nie powinien jakos szczególnie na niego wpływać.
Dla mnie ten Orolbai jest dalej niewiadomą, nie twierdzę że jest słaby, broń boże, myślę poprostu że nie jest na tyle "wybitny" co o nim myślimy.
Wychodzę z założenia że Chińczyk który wygrał z Myktybekiem, nie byłby faworytem w walce z tofikiem, dlatego te kursy są dla mnie niezrozumiałe. Osobiście bym to dał 1.80-1.80

Back