Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Kiedy on ostatni raz znokautował? Jak to sobie wyobrażasz? Przecież robocop go w stójce zajebie a na ziemi też nie jest pierwszym lepszym leszczem bo ogarnia parter, więc jakoś nie widzę żeby go ubił na ziemi gnp, to 5 rundowa walka więc w 4-5 jak mu lpc wjedzie to niby może ubić, ale imo nim brazolowi wjedzie lpc to fluffy będzie leżał znokautowany.Hernandez przez KO/TKO po 4.50, czy Rodrigues w 1 rundzie po 6.00?
Otóż to, 2-3 dobrze umiejscowione frontale mogą załatwić Brazolowi zwycięstwo. Duża przewaga Rodriguesa jeśli chodzi o warunki fizyczne. Robocop jest ogromny natomiast nie słynie on z dobrego cardio a Hernandez jak wiadomo wręcz przeciwnie przez co nie postawiłbym ani na jednego ani na drugiego. Walka do oglądania nie do betowania.Wszyscy wiedza ze Fluffy’ego stopa achillesowa to bebechy. Jak mu zacznie ladowac fronty na brzuch to go zrobi szybko, pytanie czy przed lpc nie wjedzie mu favela na banie
No właśnie.W tym scenariuszu Hernandez musi przetrwac do rund mistrzowskich i tam ubic z gory zmeczonego Rodriguesa. Pytanie czy nie dostanie wczesniej bomby.
Czysto statystycznie patrząc bet na Younga mógłby być sensowny ale jeśli nie pomyliłem zawodników to ten Dorsainvil jest dosyć mocny i nieźle boksuje więc patrząc przez pryzmat tego rozcięcia delikatne pójście w underdoga może przynieść jakieś owoce.Wrzucam tylko jako ciekawostkę, nawet nie sprawdzałem tego info, bo nie interesuje mnie ta walka zbytnio
View attachment 156991
A ostatnio nic nie wchodzi to czas na dłuższą przerwęSchultz przez poddanie @ 3.75?![]()