UFC Fight Night: Evloev vs. Murphy (21.03.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1773758677896.png

1773758695357.png

Murphy.

Na Luane karoline też jest wysoki kurs, bo ta mullins to bumica.

I jeśli chodzi o Lane vs Iwo to ja wcale nie daje tutaj procentowo 10/90 a raczej 40/60

Lane ma z czego pierdolnąć, jest z wagi wyżej, żeby nie było, może się skończyć tak że Iwo go rozjedzie w 2 minuty, jednak no mówię, dla mnie ta walka nie jest taka oczywista.

Jeszcze bym nad Aswellem pomyślał, ten Riley zapowiada się na kocura, ale w cw z nikim poważnym się nie bił a w UFC pokonał tylko bogdana Grada.

Amerykanin ma lepsze zapasy, to może iść na decyzję ogólnie, ale musiałbym obejrzeć kilka walk jednego i drugiego żeby mieć przekonanie.

Mam takie przeczucie że coś z tych underów wejdzie.

Murphy.

Na Luane karoline też jest wysoki kurs, bo ta mullins to bumica.

I jeśli chodzi o Lane vs Iwo to ja wcale nie daje tutaj procentowo 10/90 a raczej 40/60

Lane ma z czego pierdolnąć, jest z wagi wyżej, żeby nie było, może się skończyć tak że Iwo go rozjedzie w 2 minuty, jednak no mówię, dla mnie ta walka nie jest taka oczywista.

Jeszcze bym nad Aswellem pomyślał, ten Riley zapowiada się na kocura, ale w cw z nikim poważnym się nie bił a w UFC pokonał tylko bogdana Grada.

Amerykanin ma lepsze zapasy, to może iść na decyzję ogólnie, ale musiałbym obejrzeć kilka walk jednego i drugiego żeby mieć przekonanie.

Mam takie przeczucie że coś z tych underów wejdzie.
Murphy ustrzeli? Tak myślisz?
Rusek będzie go obalał i będzie mega zmotywowany żeby uciszyć UK

Ja mam troche watpliwosci przed graniem na Evloeva.
Mysle nad dublem Page + Mason Jones, chociaz stawianie na juz 38 letniego Page'a to tez troche zbedne ryzyko.

Ja mam troche watpliwosci przed graniem na Evloeva.
Mysle nad dublem Page + Mason Jones, chociaz stawianie na juz 38 letniego Page'a to tez troche zbedne ryzyko.
Ja pamiętam jak był hajp na tego Masona, że prospekt z cw.

Okazało się że wcale nie taki prospekt.

Wood dog gali?
Trudno powiedzieć ale należy wziąć pod uwagę, że nie tak dawno Wood przechodził z koguciej do piórkowej a Keita przy okazji tej walki schodzi z lekkiej do piórkowej więc różnica wagi może być znacząca.

Ja tez probuje Wooda, za dobry kurs zeby nie zagrac, nigdy nie przegral w Anglii.
Reszte gram podobnie, myslalem jeszcze o Iwo i Page’u

Zagrałbym cos dzisiaj... co myslicie tak szczerze.

Movsar + Riley + Wood?
Patterson, Evloev, Riley.

Evloev pewnie decka, przeleży murzyna.
Patterson jak nie będzie się napierdalał i postawi na dobry gameplan, to może łatwo tego czarnucha powywracać i porobić zapasami, poszukać suba.
Riley vs. Aswell - dwóch strikerów, ale angol w tej stójce aktywniejszy będzie, pewnie ze 2x więcej ciosów zada i zgarnie decke, walko imo pod niego, powinien mu leżeć taki przeciwnik.

Kursy na Lane tez pojebane. Tylko jakoś mi się wydaje, że tu bardziej może Iwo decyzją przejebać, nie zdziwię się jeśli Lane go przeleży jak kiedyś pontoniarza. Zagrałem tu over 1.5 rund po @3.50.

Kursy na Lane tez pojebane. Tylko jakoś mi się wydaje, że tu bardziej może Iwo decyzją przejebać, nie zdziwię się jeśli Lane go przeleży jak kiedyś pontoniarza. Zagrałem tu over 1.5 rund po @3.50.
Ogólnie jest taki hype na Iwo, że aż szkoda tam cokolwiek stawiać. Tym bardziej że Lane zmienia wagę na niższą

Ogólnie jest taki hype na Iwo, że aż szkoda tam cokolwiek stawiać. Tym bardziej że Lane zmienia wagę na niższą
Wygląda że jest w formie, i jest długi, półciężka to może się okazać jego naturalna kategoria bo w ciężkiej był poprostu zalany.

Iwo 0.5 obaleń za 2.82 na superbet, warto? Nie znam go na tyle, rzuca coś ten nasz Iwo czy stójka tylko

Dobra polecialo za 25 zika:
Wood
Jones
Riley
Iwo 0.5 obaleń
Evloev + 1.5 rundy

730ziko do wyjecia skrrrrrt

Dla mnie kurs na Iwo to pułapka. Ja rozumiem świetny występ, ale chłop jest młody niema co walczyć w taki głupi sposób, szkoda zdrowia. Na przeciwko może i na papierze kiepski przeciwnik, ale to nadal wagowe dziki, i jeden cios może zmienić wszystko a ostatnia walka Iwo pokazała, że też był podłączony.

Back