UFC Fight Night: Emmett vs. Murphy (05.04.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1743522998614.png

U mnie w roznych kombinacjach

Murphy
Brito, Brito przed czasem, u 1.5, u 2.5
Barbosa przed czasem, u 2.5
Tavares
Henry decyzja
Lookboonmee

Alez Brito zostal zdominowany :stevecarell:
Sabatini chyba kurwa specjalnie za to ze takim underdogiem byl postanowil zniszczyc wszystkim kupony i pojsc do decyzji. Wg mnie tam sub byl na wyciagniecie reki dla niego.

Alez Brito zostal zdominowany :stevecarell:
W sumie jakby się tak cofnąć do jego walki z Pearcem, to tam też był dominowany parterowo do czasu jak zapiął duszenie a przecież Sabatini jest co najmniej poziom wyżej od Pearca jeśli chodzi o grappling. Szkoda, że dopiero po walce sobie to uświadomiłem...

W sumie jakby się tak cofnąć do jego walki z Pearcem, to tam też był dominowany parterowo do czasu jak zapiął duszenie a przecież Sabatini jest co najmniej poziom wyżej od Pearca jeśli chodzi o grappling. Szkoda, że dopiero po walce sobie to uświadomiłem...
Prawda, kolejny wniosek o ktorym czesto zapominam, to ze zazwyczaj dobry striker < dobry grappler.

Prawda, kolejny wniosek o ktorym czesto zapominam, to ze zazwyczaj dobry striker < dobry grappler.
Nie wiem mordo czy Brito jest dobrym strikerem, pod względem mocy uderzenia na pewno ale pod kątem technicznym to mizeria tam jest przede wszystkim boksersko, w moich oczach jest bardziej graplerem niż stójkowiczem.

Nie wiem mordo czy Brito jest dobrym strikerem, pod względem mocy uderzenia na pewno ale pod kątem technicznym to mizeria tam jest przede wszystkim boksersko, w moich oczach jest bardziej graplerem niż stójkowiczem.
po równo w rekordzie ma tych nokautów i poddań. Tutaj bylo jasne ze albo ustrzeli w stojce albo zostanie zdominowany w parterze i ja poszedlem za narracja ze jednak ustrzeli dobrego grapplera…

Back