Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
CzyliMarcin dec i janek dec ?

Postawilem na Janka ze wzgledu na kurs, ale to co napisales jest niestety calkiem prawdopodobne...Czyli
Parking przed czasem i Ulberk decka?
![]()
Przykro z tym ulbergiem...Huja tam, ja wam powiem jak zarobic sos w te sobote:
Ulberg KO
Holland KO
Vucenic SUB
100zl / 2670zl
W superbecie maja 100% zwrotu do 100zl
AUUUU
Serce Janek wiadomo, ale badzmy realistami jesli chodzi o stawianie sosuPrzykro z tym ulbergiem...
Chcesz stawiać na Janka tylko dlatego, że jest polakiem?Przykro z tym ulbergiem...

Ja, rzucam 5 złotych na Janka i Tyburę patriotycznieGra ktoś grubiej Jana?

Chcesz stawiać na Janka tylko dlatego, że jest polakiem?![]()
Raczej nie.Błachowicz 3.50
Ulberg 1.29
Do walki dojdzie do 4.00?
Piekna dotacjaView attachment 123996
Patriotyczna stówka na chłopaków.
Gdzie jest tyleBlachowicz za 3.75 to przesada. Poszło za drobne.
Bet365Gdzie jest tyle
Najlepszy Buk na świecie!!!Bet365
Nawet Ulberg nie musiał, dobrze, że za darmo ;)Huja tam, ja wam powiem jak zarobic sos w te sobote:
Ulberg KO
Holland KO
Vucenic SUB
100zl / 2670zl
W superbecie maja 100% zwrotu do 100zl
AUUUU
jebnieta brazolka chciala ja udusic na amen xdJak tam pany, u mnie skale cringe’u wyjebalo oficjalnie przy tej Alexii
Holland po kursie 3.10dzisiaj jak grac to tylko live i jakos wchodzi. padilla po kursie 2.87 i duncan po 3.60
Dobrze, że za darmoNawet Ulberg nie musiał, dobrze, że za darmo ;)
Ja zagrałem Janka z Edwardsem, zobaczymy,

Tyle razy się mówi, że patriotyzm nie jest najlepszym doradcą w bukmacherce.View attachment 123996
Patriotyczna stówka na chłopaków.
Wiem, ale jakoś to przeżyje.Tyle razy się mówi, że patriotyzm nie jest najlepszym doradcą w bukmacherce.
Wnioski mordo, wnioski!Wiem, ale jakoś to przeżyje.
Mowilem kurwa, mówiłem...Brady będzie go obalał na luzie i chyba nie jest na tyle głupi żeby się z nim pizgac w stojce.