saczken
BAMMA Light Heavyweight
a ja to fizycznej nawet nie szukalem tak szczerze, biurowe jakies sa callcenter z j.polskim ja tego nie szukam więc narazie zawiesiłem broń :Dczyli ciezko z robota z samym angielskim?
nawet z fizyczna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
a ja to fizycznej nawet nie szukalem tak szczerze, biurowe jakies sa callcenter z j.polskim ja tego nie szukam więc narazie zawiesiłem broń :Dczyli ciezko z robota z samym angielskim?
nawet z fizyczna?
z relokacja i zakwaterowaniem? bo pamietam ze mowiles ze ciezko z chata na wlasna reke.a ja to fizycznej nawet nie szukalem tak szczerze, biurowe jakies sa callcenter z j.polskim ja tego nie szukam więc narazie zawiesiłem broń :D
Kurwa uratowales dupe tymi typami, osszagrałem Dern przed czasem i w dublu z Santiago
na pewno teleperformance tak ogarnia relokacje + pokój. Ja sobie sam pokoj teraz wynajmuje więc noz relokacja i zakwaterowaniem? bo pamietam ze mowiles ze ciezko z chata na wlasna reke.
u cyganow?Ja sobie sam pokoj teraz wynajmuje więc no

Dużo osób mowi nie ma za co ;)Jednak dużo osób miało rację więc sobie skontrowałem
https://www.efortuna.pl/ticketdetai...1OctEntWjLnptfMnnB8UFB1tPrmxYKTb-Jw&source=SB
Za mocno uwierzyłem w Bashiego, śledzę go kilka lat i mi to może przesłoniło wszystko.