Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przy dobrym dniu wieśniaczek Elliot może to wymęczyć gniecieniem. Za 1.24 Ercega na pewno nie zagram.Erceg hujowy, walka 50/50
Przy dobrym dniu wieśniaczek Elliot może to wymęczyć gniecieniem. Za 1.24 Ercega na pewno nie zagram.
JDM tez ma czym uderzycPrates

dokladnie, walka ciężka do gry. JDM moze wygrac decyzja, ale też Prates moze mu zafundować lot na księżycJDM ma lepszy boks, ale Partes chyba wieksza moc uderzenia.
w druga strone to samo, nie zdziwi mnie JDM przez nokaut, albo Prates z deckadokladnie, walka ciężka do gry. JDM moze wygrac decyzja, ale też Prates moze mu zafundować lot na księżyc
cohones.mmarocks.pl
Finalne bety. Biore Micallefa na podbicie, wczesna walka wiec jak sie wykrzacze na tym etapie to zdarze cos puscic jeszcze, Benek wiadomo - slodkich snow, Tafa/Christiansen ze statystyk ich walk wynika ze 2 runda bardzo mozliwa - dobry value bet, glowna walka - sub odpada, teraz pytanie czy decka czy ko/tko, obydwaj koncza i byli konczeni przed czasem, to bedzie stojkowy pojedynek i mysle ze albo cardio Pratesa siadzie albo JDM nie wytrzyma 5 rund z Koszmarem
Dobre. Tego Micallefa nie znam, więc nie zagram, ale resztą chętnie się zainspiruję.
Ja wiem, że GM3 rozbity, nie trzyma ciosu, może nawet karierę skończy zaraz, ale @10.00? Malkoun to nie jest finiszer. Co myślicie?