UFC Fight Night: Della Maddalena vs. Prates (02.05.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1777196789846.png

1777196806898.png

Jak widzicie Pericica z Gazievem? Widze ze duzo osob na necie idzie w Pericica. W sumie grywalny kurs, ale mam troche watpliwosci, bo on jednak mocno niesprawdzony a to HW.

Kto jeszcze nie bierze udziału, to zapraszam do podawania typów i wzięcia udziału w tym sezonie :burnit:

JDM / Prates over 2.5, kurs 1.51
Sallkild + under 1.5, kurs 1.83
Tuivasa kurs 1.45

Dwa twarde łby w ME, nie widze wczesnego skonczenia, Benek to sie nadaje do podcastu tylko, Sallkild i under 1.5 rundy wg mnie najlepszy bet gali. Tuivasy nie jestem pewien, podobno przeciwnik to jakies bumisko, kto zna typa?

Sallkild + Christian. Christian grany jako bez przeciwko Tafie. Ogólnie ciężko coś z tej gali pograć. Niewiem na ten moment widzę JDM/Prates najlepiej over. Erceg przeszacowany kurs bo nie zdziwi mnie jak będzie przeleżany.

Za drobne Eliot. Thicknesse + salkilld główne bety. Za drobne też triple powyższe + Prates

Finalne bety. Biore Micallefa na podbicie, wczesna walka wiec jak sie wykrzacze na tym etapie to zdarze cos puscic jeszcze, Benek wiadomo - slodkich snow, Tafa/Christiansen ze statystyk ich walk wynika ze 2 runda bardzo mozliwa - dobry value bet, glowna walka - sub odpada, teraz pytanie czy decka czy ko/tko, obydwaj koncza i byli konczeni przed czasem, to bedzie stojkowy pojedynek i mysle ze albo cardio Pratesa siadzie albo JDM nie wytrzyma 5 rund z Koszmarem

Attachments

• IMG_9529.png
    IMG_9529.png
    184.2 KB · Views: 39
Finalne bety. Biore Micallefa na podbicie, wczesna walka wiec jak sie wykrzacze na tym etapie to zdarze cos puscic jeszcze, Benek wiadomo - slodkich snow, Tafa/Christiansen ze statystyk ich walk wynika ze 2 runda bardzo mozliwa - dobry value bet, glowna walka - sub odpada, teraz pytanie czy decka czy ko/tko, obydwaj koncza i byli konczeni przed czasem, to bedzie stojkowy pojedynek i mysle ze albo cardio Pratesa siadzie albo JDM nie wytrzyma 5 rund z Koszmarem

Dobre. Tego Micallefa nie znam, więc nie zagram, ale resztą chętnie się zainspiruję.

Jak siadzie kupon to ja gram pile pozniej, moja ulubiona Bundesliga

Bayern 2.5 gola
Bayer/RB Lipsk 9.5 celnych
Hoffenheim / Stuttgart 9.5 celnych

Ja wiem, że GM3 rozbity, nie trzyma ciosu, może nawet karierę skończy zaraz, ale @10.00? Malkoun to nie jest finiszer. Co myślicie?

Ja wiem, że GM3 rozbity, nie trzyma ciosu, może nawet karierę skończy zaraz, ale @10.00? Malkoun to nie jest finiszer. Co myślicie?

Malkoun ma w cv nokaut przez biodro wiec huj wie, za drobne mozna puscic

poszedl singiel na GM3, kurs 10 kurwa mac, to trzeba sprobowac. Tam roznica gabarytow kolosalna a Malkoun bedzie sie kleił wiec sub lub decka mozliwa

Back