Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gdzie jest kurla tapo?Pierwszy! XD
Stesknilem sie kurla za sobotnimi wieczorami.
Bankowo lece z:
Dawson przed czasem
Lins / Cutelaba przed czasem
Dober przed czasem
Dodatkowo moze:
Kowalkiewicz
Buckley przed czasem
Pyfer
Tapo? nie wiem o czym mowisz PanieGdzie jest kurla tapo?![]()
Tapo? nie wiem o czym mowisz Panie
Rozpiska?
Początkowo myślałem o De la Rosie licząc że się odbije po 2 porażkach ale obejrzałem jej kilka walk i ona notorycznie na wstecznym, ciosy bez mocny i dynamiki. Argumenty posiada w zapasach, bjj i w tym że Aldrich wchodzi na SN. Może wrzucę ją na jakąś trubo taśmę, jeszcze zobaczę.Pierwszy! XD
Stesknilem sie kurla za sobotnimi wieczorami.
Bankowo lece z:
Dawson przed czasem
Lins / Cutelaba przed czasemM
Dober przed czasem
Dodatkowo moze:
Kowalkiewicz
Buckley przed czasem
Pyfer
Początkowo myślałem o De la Rosie licząc że się odbije po 2 porażkach ale obejrzałem jej kilka walk i ona notorycznie na wstecznym, ciosy bez mocny i dynamiki. Argumenty posiada w zapasach, bjj i w tym że Aldrich wchodzi na SN. Może wrzucę ją na jakąś trubo taśmę, jeszcze zobaczę.
Spoko kurs mnie podkusza, walka z Lipski jest też pewnego rodzaju odniesieniem do tego zestawienia a tam niezły wpierdol w parterze Montana spuściła Ariance natomiast Aldrich przegrała decyzje z Brazolką. Dzięki i również powodzonka.Elegansior, dla mnie to no bet, dwie srednie zawodniczki. Juz tyle razy na WMMA sie przejechalem... czerwona flaga wg mnie, ale zycze powodzenia!
IzydorManess może być dobra opcja, sam się głowie czy go nie wziąć.
Klatwa KRSKurs na Karoline nie jest dziwnie za duży? To tylko Belbitka z KRS1
P.S. 2 Jak ktos ma troche szekli to Dawson + Pyfer + Dober powinno wejsc na miekkoBieda po urlopie wiec bede troche ryzykowal.
Dawson sub/ko
Pyfer sub/ko
Dober ko
Lins/Cutelaba u 2.5
Buckley
Algeo
Kowalkiewicz
stawka 22zl, potencjalna wygrana 600zl
P.S. teraz jak patrze to chyba wywale Kowalkiewicz albo Alego i dam Buckley ko, bo za dluga tasma imo
Dla mnie troche niskie kursiwo jak na tripla (1.81), ale moze bede probowal cos mixowac ze skonczeniami w tych walkachP.S. 2 Jak ktos ma troche szekli to Dawson + Pyfer + Dober powinno wejsc na miekko
Jak najbardziej Dawson + Pyfer przed czasem, Dobera nie jestem pewien, Glenn byl tylko raz skonczony, wiekszosc przegrywal przez decyzje a Drew ma troche wygranych na pelnym dystansie.Dla mnie troche niskie kursiwo jak na tripla (1.81), ale moze bede probowal cos mixowac ze skonczeniami w tych walkach
Dużo tego jak na jeden kuponBieda po urlopie wiec bede troche ryzykowal.
Dawson sub/ko
Pyfer sub/ko
Dober ko
Lins/Cutelaba u 2.5
Buckley
Algeo
Kowalkiewicz
stawka 22zl, potencjalna wygrana 600zl
P.S. teraz jak patrze to chyba wywale Kowalkiewicz albo Alego i dam Buckley ko, bo za dluga tasma imo
Dużo tego jak na jeden kupon
Jak przeglądałem kartę to też w oczy rzucił mi się Algeo, jest bardzo trudny do skończenia, ma spoko parter i cardio. Jak dobrze to rozegra to powienien zajechać kondycyjnie Hernandeza tak jak zrobił to z Brito.
Dużo tego jak na jeden kupon
Jak przeglądałem kartę to też w oczy rzucił mi się Algeo, jest bardzo trudny do skończenia, ma spoko parter i cardio. Jak dobrze to rozegra to powienien zajechać kondycyjnie Hernandeza tak jak zrobił to z Brito.
Za dużo konkretnych skończeń moim zdaniem, mogą być decyzje. Powodzenia!tak, juz poprawiona tasma;
Dawson przed czasem
Pyfer przed czasem
Lins/Cutelaba pon. 2.5r
Dober ko (zaryzykuje)
Buckley ko
Algeo
Kurde umknęło mi to, paradoksalnie ta zmiana wagi na niższą może świadczyć o dobrej formie Alexa. Teraz tak myślę że chłopak ma wygrane z Dariushem i Aubin-Mercierem a to są nie lada skalpy.Hernandez znowu wage nizej schodzi dodatkowo.
Zależy w jakiej formie byli, Mercier jeszcze ale Darek ma tak dziwne okresy w karierze, że aż podejrzane. Albo coś z cięciem, albo gra na lewo u buka na swoje przegrane, czy tam koledzy w turbanach przychodzą porozmawiać po przyjacielsku, milusio...Za dużo konkretnych skończeń moim zdaniem, mogą być decyzje. Powodzenia!
Kurde umknęło mi to, paradoksalnie ta zmiana wagi na niższą może świadczyć o dobrej formie Alexa. Teraz tak myślę że chłopak ma wygrane z Dariushem i Aubin-Mercierem a to są nie lada skalpy.
Mercier praktycznie zawsze topka a z nim Hernandez wygrał wyraźnie decyzją natomiast z Dariushem taki trochę farcik bo walka trwała 42 sekundy także to nie świadczy o tym że Alex był lepszy, tak czy siak to były dwa bardzo cenne zwycięstwa.Zależy w jakiej formie byli, Mercier jeszcze ale Darek ma tak dziwne okresy w karierze, że aż podejrzane. Albo coś z cięciem, albo gra na lewo u buka na swoje przegrane, czy tam koledzy w turbanach przychodzą porozmawiać po przyjacielsku, milusio...![]()
Ale to bylo 5 lat temu, ciezko wg mnie odnosic sie teraz do tego.Mercier praktycznie zawsze topka a z nim Hernandez wygrał wyraźnie decyzją natomiast z Dariushem taki trochę farcik bo walka trwała 42 sekundy także to nie świadczy o tym że Alex był lepszy, tak czy siak to były dwa bardzo cenne zwycięstwa.
Fakt jednak nie ignoruje tych dwóch mocnych zwycięstw mimo upływu czasu. Coś tam się z psychiką chyba stało po przegranej z Cerrone.Ale to bylo 5 lat temu, ciezko wg mnie odnosic sie teraz do tego.
Z tych niskich kursów mi chyba bardziej pasuje właśnie Pyfer niż Dawson. Bobby to wciąż solidna firma a remis Dawsona z Glennem daje mi do myślenia.Algeo + Dawson
Pyfer też powinien ugrać, ale kurs trochę niski.