UFC Fight Night: Cannonier vs. Imavov (08.06.2024)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1717315413885.png

Unibet daje 50zl za free + 20zl na Euro za doladowanie min 50zl przez posrednika MuchBetter.
Nie trzeba obracac kasa itp. szybka kasa. Apka troche dziala wolno, zanim doladuja troche to trwa, wiec spokojnie jak ktos bedzie to robil. Wiecej na Unibet w dziale Promocje

Ten Rosas to takie samo bumisko jak Pimblett. Nie zdziwi mnie jak już teraz się wykrzaczy po raz drugi. Choć widać matchmaking ustawiony na budowę młodego, bo dostaje gościa z brakami w zapasach.

Ten Rosas to takie samo bumisko jak Pimblett. Nie zdziwi mnie jak już teraz się wykrzaczy po raz drugi. Choć widać matchmaking ustawiony na budowę młodego, bo dostaje gościa z brakami w zapasach.
Również bym go nie zagrał, Turcios to nie jest gościu z pierwszej łapanki jak Mitchell.

Ta karta jest w ogole max hujowa i trudna do typowania, na kazdego typa moge znalezc kontrargument, ktory wybija mi z glowy postawienie szmalu.

Również bym go nie zagrał, Turcios to nie jest gościu z pierwszej łapanki jak Mitchell.

Tez uwazam Rosasa za mega przehajpowanego, ale tutaj wydaje mi sie, ze Turcios bedzie mu pasowal stylistycznie i zostal tak dobrany nie bez powodu.
Uważam jak koledzy wyżej. Niestety, Turcios jest bitny i w stójce może coś trafi, ale pewnie Rosas sprowadzi co nie powinno być trudne i tam wygra po nudnej decyzji albo podda. Mimo wszystko to taki trochę Gall, który wybił się na cm punku i za dużo nie zwojował w ufc.

Uważam jak koledzy wyżej. Niestety, Turcios jest bitny i w stójce może coś trafi, ale pewnie Rosas sprowadzi co nie powinno być trudne i tam wygra po nudnej decyzji albo podda. Mimo wszystko to taki trochę Gall, który wybił się na cm punku i za dużo nie zwojował w ufc.
Turcios w parterze też się chyba nieźle kula więc i tam nie będzie prawdopodobnie do końca na straconej pozycji.

Male poprawki po wazeniu.
Imavov mobilny na nogach, mlodszy, wyzszy, wiekszy zasieg. Bierze splita wg mnie.

Attachments

• IMG_5499.jpeg
    IMG_5499.jpeg
    176 KB · Views: 70
Back