UFC Fight Night: Bonfim vs. Brown (08.11.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1762090918052.png

Hyder Amil 1.70
Gosc wraca po szybkim 26 sek nokaucie z rak Delgado ktory ostatnio zostal przekrecony na decyzji z Woodsem. Hyder przed ta walka mial 11-0 i naprawde fajne walki. Miedzy innymi pokonal po fajnej rownej walce niepokonanego dotad w ufc Gomisa. Jest to naprawde kawal dobrego zawodnika, jest mega eksplozywny i w kazdej walce idzie piecem . Nie znam tego Emmersa ale chyba zaden z niego zawodnik.. Tu nawet moze byc nokaut ale kurs 1.70 mi wystarcza

Amill / Emmers under 2.5
Salikhov / Medic under 2.5
Shnell / Moralles under 2.5

Dla lepszego oglądania, bez kompletnego przekonania lecą takie dwa:
1. Brown + Padilla
2. Marcos + Gomes

Szalu nie ma z tą galą, ale jakiegoś dubla bym sprobowal:
Amil + Reese, czy Amil + Cavalcanti?

Marcos+Simon+Morales
Do tego zastanawiam się nad Salikhov i Torres na singlach jako underdogi.

czemu by nie zagrac:

1. Salikhov / Medic przed czasem (Medic win/lose zawsze przed czasem)
2. Tecia/Gomes decyzja (Tecia nigdy nie przegrala przed czasem, sama tez nie konczy)
3. Simon
4. Marcos (decyzja? jedno tko na 6 walk)

Tego Moralesa nie gram, jakis swiezak w UFC

Last edited:
Tego Moralesa nie gram, jakis swiezak w UFC
Słaby risercz morda. Morales to nie świeżak, debiutował w UFC w sierpniu 2017 uzyskując bilans 1-2, został zwolniony. W 2025 start w TUFie (pokonał bardzo solidnego Henrique i Rodrigueza a w finale udusił Kazacha Idirisa. Inna kwestia, że kurs na niego nie zachęca do gry.

Można zastanowić się nad zakładem, że Tulio wygra na pkt. kurs ok. 3.50 wydaje się w porządku.

Słaby risercz morda. Morales to nie świeżak, debiutował w UFC w sierpniu 2017 uzyskując bilans 1-2, został zwolniony. W 2025 start w TUFie (pokonał bardzo solidnego Henrique i Rodrigueza a w finale udusił Kazacha Idirisa. Inna kwestia, że kurs na niego nie zachęca do gry.

Można zastanowić się nad zakładem, że Tulio wygra na pkt. kurs ok. 3.50 wydaje się w porządku.

Słaby, przyznaje! Zerknalem tylko na Tapology.

Programy Brown, Bonfim mnie nie przekonuje.Amila odpuszczam Emmrrs może to jak najbardziej ugrac

Ja zagralem Marcos + Tecia/Gomes dec + Simon + Salikhov / Medic - walka zakonczy sie przez tko/ko

Ja zagralem Marcos + Tecia/Gomes dec + Simon + Salikhov / Medic - walka zakonczy sie przez tko/ko

cashout z plusem, Simona walka cos mi smierdzi.

Gra ktos Salikhova? Mysle nad nim + Amil + Bonfim przed czasem

Hyder Amil 1.70
Gosc wraca po szybkim 26 sek nokaucie z rak Delgado ktory ostatnio zostal przekrecony na decyzji z Woodsem. Hyder przed ta walka mial 11-0 i naprawde fajne walki. Miedzy innymi pokonal po fajnej rownej walce niepokonanego dotad w ufc Gomisa. Jest to naprawde kawal dobrego zawodnika, jest mega eksplozywny i w kazdej walce idzie piecem . Nie znam tego Emmersa ale chyba zaden z niego zawodnik.. Tu nawet moze byc nokaut ale kurs 1.70 mi wystarcza
Moj najgorszy bet chyba odkad pamietam... Gosc zmieciony i zmielony w kazdej plaszczyznie. Normalnie pokazal sie na tle takiego Emersa jak bum. Nie zaplacze jak go zwolnia w poniedzialek

a ja 70 ziko az zrobilem, weszla mi Chelsea + Marcos + decka u Tecii i wyplacilem przed Simonem hehe.

Back