Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A miałeś grać Barriault przez ko/tkoDuzo nie braklo... Ale ostatnie 2 minuty Michal fajnie powalczyl..
War Jailton!!!! Kuniev dobry bokser dobra morda ale musi byc ubity

podobal mi sie, ale masz racje, LPC wjechalo w trzeciej.I jak wam sie podobal Wiklacz na tle Gafurova? Ta walka dala juz troche odpowiedzi, niestety potwierdzila tez mankamenty kondycyjne Jakuba
Zobacz jaki start miał Kuba w UFC, żaden polski zawodnik chyba nie startował z takiego pułapu jak on gdzie na wejściu dostaje Mixa, a druga walka z Gafurovem który jest dzikiem.I jak wam sie podobal Wiklacz na tle Gafurova? Ta walka dala juz troche odpowiedzi, niestety potwierdzila tez mankamenty kondycyjne Jakuba

I jak wam sie podobal Wiklacz na tle Gafurova? Ta walka dala juz troche odpowiedzi, niestety potwierdzila tez mankamenty kondycyjne Jakuba
Dzieki za uznanie,ale moja wiedza i zakres wiadomosci jest pewnie taka sama jak 75% ludzi z forum, takze nie przesadzajA miałeś grać Barriault przez ko/tko
Tym razem może nie poszło po twojej myśli ale na prawdę szacunek za wiedzę bo wydaje mi się, że jesteś tutaj jednym z bardziej ogarniętych typerów - konkretny pogląd i rzeczowe argumenty.
Mi również Michał zaimponował tym jak wrócił w 3 rundzie bo w rundzie 2 wydawało się, że mocno słabnie i Barriault zaczynał to wykorzystywać na tyle, że gdyby tak dalej poszło to wyciągnął by decyzję na swoją korzyść.Dzieki za uznanie,ale moja wiedza i zakres wiadomosci jest pewnie taka sama jak 75% ludzi z forum, takze nie przesadzaj
co do kursu na ko na Michale tak tylko rzucilem w waszym kierunku aby zwrocic wasza uwage na typ i wgl poczytac wasze opinie na ten temat
wiedzialem przed walka ze Michal bedzie wywieral presje bo stojkowo czuje sie pewnie ma dobry wachlarz uderzeniowy ze bedzie parl do przodu w wyniku czego moze byc szybki nokaut ale wiedzialem tez ze Barriault jest twardy i mimo wielu wojen nie jest szklany i tak jak zreszta napisales ze nie ma czym uderzyc i raczej nic nie wyczaruje wiec zobaczylem rzucil mi sie kurs 12 na decyzje, ale sam jestem zaskoczony ze Michal mimo ze swoje przyjal i walczyl na duzej intensywnosci w 3 rundzie mimo slabszego poczatku ostatnie 2,5 minuty zaznaczyl pewnie swoje zwyciestwo...
Najbardziej mi zal typu na Almeide.
Zal bardziej sb jak moglem go tak przeszacowac.. Gosc nie pokazal zupelnie niczego wiedzialem ze Kuniev jest mocny i latwo nie bedzie ale ze tak zdominuje... Kawal dobrego zawodnika dla mnie jego top 3 nawet to kwestia czasu.
Almeida zas trafia na czarna liste wydawalo mi sie ze bedzie sillniejszy a byl przestawiany jak laleczka...
Na koniec gali jeden z kuponow wienczyl mi Bautista przez ko/tko, w ramach kontry zagralem bauriste decyzja...
Juz mial goscia w krucyfiksie lokciowal go mocno i myslalem ze easy money to murzynek postanowil przetrwac i po pieknej akcji ktora byla moment po zostal zduszony...
Koniec koncow gala 250 w plecy... W sumie z pilka - 400 takze szybko zwracam bukowi co dal tydz temu
Tez go wtedy gralem w singlu po 3.15 bodajze, dobrze sie wtedy pokazal ale myslalem ze to efekt bardziej tego ze Blaydes jest post prime... Zaufalem ale jednak waga ciezka nie jest dla mnie..Mi również Michał zaimponował tym jak wrócił w 3 rundzie bo w rundzie 2 wydawało się, że mocno słabnie i Barriault zaczynał to wykorzystywać na tyle, że gdyby tak dalej poszło to wyciągnął by decyzję na swoją korzyść.
Co do Almeidy to rzeczywiście przeszacowałeś jego wartość jako zawodnika i chyba zapomniałeś, że on nie tak dawno przechodził do ciężkiej z LHW co oczywiście miało duże znaczenie w tej walce. U mnie na kuponie Kuniev o którym pisałem już przy okazji walki z Blaydsem, że może być fajnym dogiem.
Gosc nie pokazal zupelnie niczego
Była rozkminka w temacie, że to może pójść na decyzjęMoje bety, ehh kurwa co Michał kuponów popalił ludziom…
Jacoby
F.Basharaat
Almeida/Kuniev over 1.5r
Michał KO
Amir/Hori over 2.5r

Nie zmieniam zdania po tej walce, Polski Chase Hooper, nie widziałem tam rozwoju, mistrza nie będzie ale jak zakręci się w rankingu i utrzyma trochę czasu to nie będzie lipy.I jak wam sie podobal Wiklacz na tle Gafurova? Ta walka dala juz troche odpowiedzi, niestety potwierdzila tez mankamenty kondycyjne Jakuba
A jak tam syguła?
To prawda. Prawde mowiac zauwazylem to juz w 1 minucie walki ze bedzie bomba moze nawet szybciej... Spokojnie karuzela Ufc dopiero sie rozkreca.. Bedzie na czym jeszcze sie odkuc.. Lub dobic jeszcze bardziejW ostatniej walce z Volkovem pokazał sporo - absolutny brak inteligencji fajterskiej i pasywność. Po porównaniu walk obu zawodników z Blaydesem i kursem 2.3 na Kunia, nie było co się zastanawiać