UFC Fight Night: Bautista vs. Oliveira

Tak jest Gafurov tu faworytem i nie bez przypadku do soboty kurs na Kube bedzie w okolicach 2.30 i raczej jak chcecie go w kanwie patriotycznego obowiazku zagrac to przeczekajcie lub poprostu zagrajcie na jego poddanie poniewaz zapasniczo i w stojce powinien odstawac i to znacznie.. Jest zawodnikiem kruchym i slabym fizycznie nawet jak na swoja kategorie wiec duzo do zaproponowania nie ma. Obym sie mylil.
Jak on wgl wygladal w tych 5 czy 20 walkach stojkowo na tle Przybysza bo nie moge sb na ten moment przypomniec? Ktos cos?

Do lepszego oglądania :cool:
IMG_9611.jpeg

Taki for fun narazie puscilem zeby wam tylko pokazac jaka fajna opcja jest w betkliku..

Zagralbym nawet za 100 ale Michal moze wystrzelic czym piekielnym w 2 pol 1 rundy... Gafurov zadko konczy wiec tez raczej walka pojdzie w decyzje no i zmienilem z Almeidy normalnie na przed czasem. Jest po walce z Volkovem powinien sie zaprezentowac agresywniej jak chce mocno wrocic do statusu pretendenta wymeczona wygrana nic mu nie da

Attachments

• Screenshot_20260205_193729_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20260205_193729_com.android.chrome.jpg
    84.7 KB · Views: 62
  • Screenshot_20260205_193735_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20260205_193735_com.android.chrome.jpg
    82.7 KB · Views: 62
Wikłacz powiinien odwołac walkę. Jakoś nie przemawia by ją ratować mimo wszystko jak rywal waży 3 kg więcej. Dziwię się, że Aśka nie doradziła odwrotnie. Ja rozumiem budowanie jakiejś pozycji w UFC, ale tu jest sporo do stracenia. Trzymam kciuki ale statystycznie zawodnik, który nie robił wagi wygrywa.

Chciałbym postawić Kubę przez SUB bo wydaje mi się, że jak walka trafi do parteru to będzie miał duża przewagę ale jak to się utrzyma w stójce to niestety obawiam się, że Jakub zostanie wypykany do decyzji.

Dobra, pora cos pograc.
Jeden kupon zamyka mi Dustin Jacoby, zagrany na czutke - tutaj licze ze ten smieszny Walker nie zaskoczy.
Drugi dubel ciagle w grze to Oleksiejczuk + Wikłacz - tutaj sam juz nie wiem, zwlaszcza po tym przestrzeleniu wagi Gafurova...?
Pytanie co gramy dalej? :cool:

Lecimy z kogzem, finalnie zagralem:

Jacoby
F.Basharaat
Almeida/Kuniev over 1.5r
Michał KO
Amir/Hori over 2.5r

nie wiem jak na fortunie liczą te połowki rund a dygam ze michal go ubije w minute
Bez przesady Kanadyjczyk twardy przetrwal Gerald to i przetrwa Bariaault, juz nie robmy z Michala Francisa Nganouu ale nokaut jakis padnie w tej walce

Duzo nie braklo... Ale ostatnie 2 minuty Michal fajnie powalczyl..
War Jailton!!!! Kuniev dobry bokser dobra morda ale musi byc ubity

Attachments

• Screenshot_20260208_033852_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20260208_033852_com.android.chrome.jpg
    69.5 KB · Views: 22
Back