Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Temirov
Erceg nie udusi karakana jak psa?1,88 Ramazonbek Temirov

Myślę że jest za słaby fizycznie na to. Karakan nabity i myślę że to pójdzie w stójceErceg nie udusi karakana jak psa?![]()
Karakan dobry? W stójce Erceg boksersko przecież topka to nie wiem jakby miał dać się ustrzelić takiemu gościowiMyślę że jest za słaby fizycznie na to. Karakan nabity i myślę że to pójdzie w stójce
Wolniejszy i słabszy fizycznie imo no nie wiem zobaczymy, ja sobie tylko tak w typerku dałem, głowy za to nie kładę.Karakan dobry? W stójce Erceg boksersko przecież topka to nie wiem jakby miał dać się ustrzelić takiemu gościowi
Tutaj wydaje mi sie, że warunki fizyczne zrobią robotę i Erceg nie da sie ubić bo wiadomo z góry czego się może spodziewać i będzie na to przygotowany, a z drugiej strony chuj wie czego się spodziewać po tych karakanach z tamtych stron bo niektórzy są mega mocni jak ten zapasior co z Mckee ma walczyćWolniejszy i słabszy fizycznie imo no nie wiem zobaczymy, ja sobie tylko tak w typerku dałem, głowy za to nie kładę.