Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ziomek mudżyn
![]()
Nie z Afryki a z Bliskiego Wschodu / terenu aktualnej Turcji, mit murzyńskości obalono ;)Wszyscy mamy wspólnego przodka.
Jego nie stać na netflixa od tego zacznijmy a neymar nie jest bambusem, ma poprostu ciemniejszą karnację jak większość brazoli, ale to nie są takie bambusy jak afrykańskie.Widzę pewien osobnik nie jest z archeologią na bieżąco i się podśmiechuje mając bambusa w avatarku.
Wiem, że to niepopularne stwierdzenie, bo murzyni na tym tracą,
ale już od kilku lat ta wiedza jest dostępna, znaleziono pewne szczątki małpiego przodka
bodajże na terenie Turcji - małpoluda, jeżeli wierzysz w bajkę ewolucji to dziwne, że nie akceptujesz tego.
Współczesna archeologia oparta jest wciąż na wierze, więc wierz sobie w co tam chcesz.
Są i tacy co wierzą, że Kleoparta była murzynką, bo tak netflix powiedział, może i się do nich zaliczasz.
To sam Neymar w tej czapce?Jego nie stać na netflixa od tego zacznijmy a neymar nie jest bambusem, ma poprostu ciemniejszą karnację jak większość brazoli, ale to nie są takie bambusy jak afrykańskie.

Na moje to geymar ale zainteresowany musi potwierdzić, tak jak przelew na biedne dzieci za przegrany zakład.To sam Neymar w tej czapce?
Aha, myślałem, że jakiś śpiewak
![]()
Nie z Afryki a z Bliskiego Wschodu / terenu aktualnej Turcji, mit murzyńskości obalono ;)
Ten Luca?Miałem na myśli LUCA - ostatniego wspólnego przodka wszystkich żyjących istot, zarówno bakterii, archeonów jak i eukariontów, artektorów i adesanjów. Pokój ludziom dobrej woli.

Ten Luca?
![]()
Wciskają nam tę bajeczkę o ewolucji syjoniści do bólu.
Ewolucja tak ale wewnątrz gatunku: koń-zebra, wilk-pies., zając-królik Itd. tygrys szablozęby-tygrys zwyczajny.
Ewolucja międzygatunkowa nie została i raczej nie będzie udowodniona a coraz bardziej naukowcy widzą w naszym dna rękę artysty- Boga/kosmity.
Cała reszta to bujda na kółkach.
Dobrze garbate nosy od małego tresują młodych białasów a sami modły wznoszą do Wielkiego Stwórcy.

Bahamondesa po 1.34 chcesz brać?Simon 1.65
Erosa / Douglas under 1.5 rundy 1.54
McKinney / Nelson under 1.5 rundy 1.43
Bahamondes 1.34
Bahamondesa po 1.34 chcesz brać?
Uważam że będzie miał ciężka przeprawe.Na podbicie czemu nie? Narazie tylko rozkminka
Adesanya za 1.66 tez wyglada calkiem ok, wiadomo, ze Pyfer ma cios ale wg mnie nie ma IQ
Też tak obstawiam. Murzyn na fali i dość dynamiczny.Jak widzicie Tybure z tym Tyrellem Fortune? Mam wrazenie ze murzyn go ubije. Tybura ostatnio wygladal fatalnie.
Ogólnie ciężka gala do gry. CO nie patrzę to widzę sporo undergodów. Nelson jak przetrwa pierwszą rundę to powinien ogarnąć, każdy wie, że McKinney to jednorundowiec i w niej jest najniebezpieczniejszy. Hooper dla mnie to nadal jednopłaszczyznowy parterowiec i każdy kto chce z nim wygrać musi po prostu nie dopuścić do parteru. Erosa, dla mnie obstawianie przeciwko niemu zawsze źle się kończy. Typ ostatnio przegrał decyzją z hypowanym Costą. Tutaj jakiś debiutant w UFC po LFC i DWCS.Nelson dog gali?
Jak przetrwa pierwsza runde to szanse ma spore, kurs 2.50
Terrence pęka im dluzej trwa walka
Powodzenia morda !!!!Ja na ten moment mam pograne 3 typy. Simon + Fernandes i solo Nelsona. Możliwe, że jak będę oglądać to dam na Erose i tego co walczy z Hooperem na live.