UFC Fight Night: Adesanya vs. Pyfer (28.03.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1774268724434.png

1774268743642.png

Widzę pewien osobnik nie jest z archeologią na bieżąco i się podśmiechuje mając bambusa w avatarku.
Wiem, że to niepopularne stwierdzenie, bo murzyni na tym tracą,
ale już od kilku lat ta wiedza jest dostępna, znaleziono pewne szczątki małpiego przodka
bodajże na terenie Turcji - małpoluda, jeżeli wierzysz w bajkę ewolucji to dziwne, że nie akceptujesz tego.

Współczesna archeologia oparta jest wciąż na wierze, więc wierz sobie w co tam chcesz.
Są i tacy co wierzą, że Kleoparta była murzynką, bo tak netflix powiedział, może i się do nich zaliczasz.

Widzę pewien osobnik nie jest z archeologią na bieżąco i się podśmiechuje mając bambusa w avatarku.
Wiem, że to niepopularne stwierdzenie, bo murzyni na tym tracą,
ale już od kilku lat ta wiedza jest dostępna, znaleziono pewne szczątki małpiego przodka
bodajże na terenie Turcji - małpoluda, jeżeli wierzysz w bajkę ewolucji to dziwne, że nie akceptujesz tego.

Współczesna archeologia oparta jest wciąż na wierze, więc wierz sobie w co tam chcesz.
Są i tacy co wierzą, że Kleoparta była murzynką, bo tak netflix powiedział, może i się do nich zaliczasz.
Jego nie stać na netflixa od tego zacznijmy a neymar nie jest bambusem, ma poprostu ciemniejszą karnację jak większość brazoli, ale to nie są takie bambusy jak afrykańskie.

Jego nie stać na netflixa od tego zacznijmy a neymar nie jest bambusem, ma poprostu ciemniejszą karnację jak większość brazoli, ale to nie są takie bambusy jak afrykańskie.
To sam Neymar w tej czapce?
Aha, myślałem, że jakiś śpiewak
:beczka:

Nie z Afryki a z Bliskiego Wschodu / terenu aktualnej Turcji, mit murzyńskości obalono ;)

Miałem na myśli LUCA - ostatniego wspólnego przodka wszystkich żyjących istot, zarówno bakterii, archeonów jak i eukariontów, artektorów i adesanjów. Pokój ludziom dobrej woli.

Miałem na myśli LUCA - ostatniego wspólnego przodka wszystkich żyjących istot, zarówno bakterii, archeonów jak i eukariontów, artektorów i adesanjów. Pokój ludziom dobrej woli.
Ten Luca?
dbMOKbogz8Go6w3dUh9CrOt1AFH.jpg

Wciskają nam tę bajeczkę o ewolucji syjoniści do bólu.
Ewolucja tak ale wewnątrz gatunku: koń-zebra, wilk-pies., zając-królik Itd. tygrys szablozęby-tygrys zwyczajny.
Ewolucja międzygatunkowa nie została i raczej nie będzie udowodniona a coraz bardziej naukowcy widzą w naszym dna rękę artysty- Boga/kosmity.

Cała reszta to bujda na kółkach.

Ten Luca?
dbMOKbogz8Go6w3dUh9CrOt1AFH.jpg

Wciskają nam tę bajeczkę o ewolucji syjoniści do bólu.
Ewolucja tak ale wewnątrz gatunku: koń-zebra, wilk-pies., zając-królik Itd. tygrys szablozęby-tygrys zwyczajny.
Ewolucja międzygatunkowa nie została i raczej nie będzie udowodniona a coraz bardziej naukowcy widzą w naszym dna rękę artysty- Boga/kosmity.

Cała reszta to bujda na kółkach.

luczka.jpg

Ten. Natomiast twój, oprócz tego że to świetny film, to nawiązuje do mojego.

Nelson dog gali?
Jak przetrwa pierwsza runde to szanse ma spore, kurs 2.50
Terrence pęka im dluzej trwa walka

Nelson dog gali?
Jak przetrwa pierwsza runde to szanse ma spore, kurs 2.50
Terrence pęka im dluzej trwa walka
Ogólnie ciężka gala do gry. CO nie patrzę to widzę sporo undergodów. Nelson jak przetrwa pierwszą rundę to powinien ogarnąć, każdy wie, że McKinney to jednorundowiec i w niej jest najniebezpieczniejszy. Hooper dla mnie to nadal jednopłaszczyznowy parterowiec i każdy kto chce z nim wygrać musi po prostu nie dopuścić do parteru. Erosa, dla mnie obstawianie przeciwko niemu zawsze źle się kończy. Typ ostatnio przegrał decyzją z hypowanym Costą. Tutaj jakiś debiutant w UFC po LFC i DWCS.

Za drobne pograłem też Fernandes, ale jak wiadomo babki to babki. Przegrana z Lipski dużo mówi. Do tego dodałem Simona, chociaż bez przekonania. Na papierze powinien ugrać, ale on czasem wygląda w klatce jak złoto a czasem jakby spał.
Lepiej unikać Bahamondesa kurs nie warty ryzyka.

No ciezka gala, siedze juz z pol godziny na typami i nic mnie nie przekonuje. Nie wiem czy nie oleje, chociaz finalnie pewnie i tak cos pojdzie :) Simon + Nelson lub under 1.5 + Adesanya

Back