Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
JDS 1.63
Korcił mnie Martin po 2.27, ale jednak odpuściłem. Matthews to chimeryczna pała.
Nie znam sié na polskich bukach, ale jesli uzywasz vpn, to polecam @skybet. Majá bogatá oferté specjalná pod UFC.Sorry, że wbijam tutaj, ale jaki buk aktualnie jest godny uwagi? Szybkie założenie konta, bezproblemowe wypłaty?
JDS vs. Tuivasa (o. 1,5 r.) + Hunt vs. Willis (o. 1,5 r.) - @2.65
Willis (by dec.) - @4.00
Dodalem jeszcze na live Martin, po @2.65. A overy w ME zostaly rozliczone 1:0 przez skonczenie 2'30'' drugiej rundy.Ogólnie calkiem przyjemny zyskUsman + Shevchenko + Kunchenko - @2.58
JDS vs. Tuivasa (finish in 4,5 r.) - @7.00
. Nie było tam jakichś zamieszek po gali?
Dlatego grałem przeciwnika. Po żałosnym występie z Olynikiem skreśliłem go calkowicie.Hunt PAŁA, za tą uwaloną weekendową taśme ma u mnie dozgonnego minusa i wpada do grupy zawodnikow bukmacherskiego hejtupodstawa dramat
Myslalem ze na wkurwie wejdzie ten ostatni raz a on myslami juz w RIZINach, wyjebane w kibicow na hali, mialem jeszcze JDS, jakby zamykal z pewnoscia bym kontrowal, tym bardziej ze wygrana byla 4cyfrowa...Dlatego grałem przeciwnika. Po żałosnym występie z Olynikiem skreśliłem go calkowicie.