kapitanameryka
WSOF Bantamweight
Zapowiada się dobra gala do obstawki.
BTW. Dobrze by było gdyby nasz nowy partner TotalBet miał aktualną ofertę zbliżającej się gali. Póki co tylko 10 walk i jeden rynek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobry ten rywal Reema?
W jakich godzinach gala?
Od 9:15.W jakich godzinach gala?
PSG (1,14)
PSG ma wszystkie karty w ręku. Jak zagrają jak ludzie, to wygrają. Jak Neymar zrobi z siebie znów głupka, to będzie ciężej. Jednak myślę że tutaj będzie 3-4 do jaja.R U sure? Ostatni ich mecz tylko 1:0. Przy czym bramka samobój![]()
A czy Neymar nie złapał czasem kontuzji na reprezentacji? Pograł chyba niecałe 10 minut i zszedł... Jednak skoro ostatnio robi z siebie głupka to może bez niego lżej im będzie. Ja tam nie wiem. Nie śledzę ligue1, tak mi się tylko przypomniało.PSG ma wszystkie karty w ręku. Jak zagrają jak ludzie, to wygrają. Jak Neymar zrobi z siebie znów głupka, to będzie ciężej. Jednak myślę że tutaj będzie 3-4 do jaja.
wièc wracajac do mma- Co myslisz o Jingliang vs Zawada?A czy Neymar nie złapał czasem kontuzji na reprezentacji? Pograł chyba niecałe 10 minut i zszedł... Jednak skoro ostatnio robi z siebie głupka to może bez niego lżej im będzie. Ja tam nie wiem. Nie śledzę ligue1, tak mi się tylko przypomniało.
BTW - widzę, że sama gala wywołuje niewielkie emocje skoro nawijamy tu sobie o PSG i Neymarze ;-)
Pograłeś Chuck'a po takim kursie?
- Jingliang (1,67) + PSG (1,14) = 1.90
- Liddell (1,36) + PSG -1 (1,44) = 1.95
wièc wracajac do mma- Co myslisz o Jingliang vs Zawada?
A na co mają liczyć, na poddanie?@Pietagoras @Puczi Liczycie na ko Afrykańczyka?
Decyzja raczej odpada. Stąd jestem ciekaw punktów widzenia walki.A na co mają liczyć, na poddanie?
Liddell (1,36) + PSG -1 (1,44) = 1.95
@Pietagoras @Puczi Liczycie na ko Afrykańczyka?
@Pietagoras @Puczi Liczycie na ko Afrykańczyka?
Jasne ze zle napisalem. Ortiz 1.36. I to na niego postawilemGdzie jest 1.36 na Liddella? Bo idę od razu tam ładować na Ortiza.
Ja to obijam z daleka, nie dość ze Reem jest "bulolubny" to rusek bije mocno i pewnie wjedzie na soku, a za pol roku wyjdzie...chociaz nie zdzwie sie jak wygra bezpieczna decyzja na wstecznymKurwa kusi mnie ten Overeem. Wygra czy nie?