Pietagoras
PRIDE FC Heavyweight

Podobno w soboté jest jakas gala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Guido Canetti - @3.50
Johnny Walker - @3.00
Nad Canettim sam sie zastanawiam, ale Walker ? Kompletnie mnie nie przekonuje, Cheicka Kone bija teraz wszyscy, a Mackowiaka niemal ubil kiedys schorowany zawodnik wagii sredniej. Bartek bedzie grany grubo i cos mi podpowiada, ze to nie bedzie decyzja. Generalnie spodziewam sie na tej gali wielu skonczen i w ta strone pojde.- @3.50![]()
Guido Cannetti - @3.50
Johnny Walker - @3.00
![]()
Jedziesz z nim Bartek!!!
Nad Canettim sam sie zastanawiam, ale Walker ? Kompletnie mnie nie przekonuje, Cheicka Kone bija teraz wszyscy, a Mackowiaka niemal ubil kiedys schorowany zawodnik wagii sredniej. Bartek bedzie grany grubo i cos mi podpowiada, ze to nie bedzie decyzja. Generalnie spodziewam sie na tej gali wielu skonczen i w ta strone pojde.
Też mam nadzieję, że to będzie gala niespodzianek.
@phenomen, dlaczego Pinedo? Powell taki słaby, czy wiesz o Peruwiańczyku coś interesującego? Podziel się... Z tego co widzę to raczej samych ogórasów obijał do tej pory.
Słabo, nie mają Bellatora dzisiejszego.Prawilnie przypominam, że od dzisiaj zakłady robimy tylko na TOTALBET. TOTALBET NAJLEPSZY NAJSILNIEJSZY!
Czego nie mają?Słabo, nie mają Bellatora dzisiejszego.
:DDDCzego nie mają?![]()
Sprawdzam waszą czujność. Swoją drogą, to nawet nie wiem, kto walczył wczoraj :DTy się lepiej przyznaj, na kim byś przegrał![]()
Taki chuj...Pantoja po kursie 12 w sts :D