MMA4LIFE
Maximum FC Middleweight
Jak totalna niewiadoma ? Masz jego walki na YouTube. Gość na codzień trenuje z gościami jak Weidman ;)Rok nie walczył, młody nie jest. Ale ten drugi to totalna niewiadoma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak totalna niewiadoma ? Masz jego walki na YouTube. Gość na codzień trenuje z gościami jak Weidman ;)Rok nie walczył, młody nie jest. Ale ten drugi to totalna niewiadoma :)
Może dubel merab i holtzmanJak totalna niewiadoma ? Masz jego walki na YouTube. Gość na codzień trenuje z gościami jak Weidman ;)
Może dubel merab i holtzman
Ortega to pieprzony jednopłaszczyznowiec. Jeśli nie podda Cuba to przegra walkę. Ja przynajmniej tego nie widzę, zeby zdołał ogarnąć Swansona na punkty.
Moze inaczej. Swanson to jak do tej pory największe nazwisko w rozpisce Ortegi. Ortega zaś to następny, niczym się (oprócz bjj) nie wyrózniający przeciwnik w rozpisce Swansona. Cub w swojej karierze walczył juz z bardziej niebezpiecznymi.W początkach kariery tak. Teraz ma dobrego trenera boksu i zszedł deczko z fazy maniakalnej BJJ. Posłuchaj co mówi o parterze teraz i 2-3 lata temu. Marcin Held powinien się od niego uczyć opanowania i taktyki, bo mimo że obaj mają wyjebane w kosmos BJJ to Ortega nie rzuca się do obalenia jak wariat.
A czy Swanson ogarnie go punktowo? Niby tak, ale warto przyjrzeć się ostatnim walkom Ortegi. Ma nietuzinkowy styl (tak jak Cub) i nie boi się rozgrywać w stójce. To, że nie jest ona perfekcyjna nie szkodzi, w ten sposób się uczy, a w razie czego zawsze może zarzucić jakieś poddanie z dupci.
Powodzenia KaczyWitajcie moi drodzy
Chleb postawił kupon za dwie stówki Holtzman,Alex Perez, Davi Ramos i Rafael Carvhalo
Jestem chlebPowodzenia Kaczy
Szanuję :)Ortega rd 3-4 @8.50 -> unibet
To nie kaczy, tylko mma4life, tudzież mmafan2.Powodzenia Kaczy
Chleb w lidlu masz po 3,18
Słyszałem, ze @MMA4LIFE zgarnął pana bana. Prawda to ili nie?
lecimy z nastepna galaParę złotych w plecy, nie warto grać bez przekonania. Nauczka, dobrze, że grosze.