Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nikita Kryłov vs Marcos Rogerio de Lima przymierzane do karty UFC w Berlinie, 20 czerwca
http://mmaboxing.ru/news/news-mma/Obyavlen-poedinok-Nikita-Krylov-vs-Markos-Rozherio-de-Lima.html
Poland's Piotr Hallmann will face Magomed Mustafaev at UFC Fight Night Berlin! Tickets on sale next week: http://on.ufc.com/1Hrcd4v
Za 2 nie wróci ,chociaż może by się pofatygowałJanek Błachowicz na UFC Berlin ? cytowane z fejsa od Janka "Wrócę najszybciej jak się da, czyli już za około 3 miesiące. " Kurde my z kumplami mega sie zastanawiamy nad wyjazdem do Berlina jakby bilety byly w okolicach 50 euro
Gdzie sprawdzasz te busy?Z KRK jest Polski Bus 19ego o 22:15 w Berlinie będzie o 7:00 20ego. Zwiedzanie, jedzenie, piwko. Potem gala. Powrót o 6:55 21ego. Na dobrą sprawę bez noclegu można ogarnąć wyjazd. Po ostatnim UFC do mieszkania podobno wróciliśmy przed 6:00 :D
polskibus.comGdzie sprawdzasz te busy?
Jedziemy? Ja jestem na tak.Z KRK jest Polski Bus 19ego o 22:15 w Berlinie będzie o 7:00 20ego. Zwiedzanie, jedzenie, piwko. Potem gala. Powrót o 6:55 21ego. Na dobrą sprawę bez noclegu można ogarnąć wyjazd. Po ostatnim UFC do mieszkania podobno wróciliśmy przed 6:00 :D
Najlepiej by było samolotem polecieć, ale kogo na to stać w Polszy.
Kusi mnie. Możemy też pojechać autem i wracać od razu po gali. Tylko wypadałoby kogoś jeszcze wziąć do bagażnika :DJedziemy? Ja jestem na tak.
Też się rozglądałem za taką opcją, ale z waw do berlina bezpośrednio tylko airberlin lata. Lot sob, powrot w niedz kosztuje 382 zł około. Niestety na żadnej znanej mi wyszukiwarce, nie znalazłem ota z jakąś specjalnie lepszą ceną.Najlepiej by było samolotem polecieć, ale kogo na to stać w Polszy.
Polskibus jest polski tylko z nazwy :DDlaczego samolotem? Wolę dać zarobić polskiemu przewoźnikowi.
Ile macie miejsc? ;DKusi mnie. Możemy też pojechać autem i wracać od razu po gali. Tylko wypadałoby kogoś jeszcze wziąć do bagażnika :D
mocne zachęcenie :D :DZ KRK jest Polski Bus 19ego o 22:15 w Berlinie będzie o 7:00 20ego. Zwiedzanie, jedzenie, piwko. Potem gala. Powrót o 6:55 21ego. Na dobrą sprawę bez noclegu można ogarnąć wyjazd. Po ostatnim UFC do mieszkania podobno wróciliśmy przed 6:00 :D
Póki co trzy miejsca z tyłu i dużo miejsca w bagażniku. Na razie jednak wszystko jest w fazie przemyśleń. Autem dobry pomysł, chociaż nie wyobrażam sobie, że nie będę mógł wlać w siebie % przed i po gali :O Jeszcze będę musiał sprawdzić kiedy mam zaliczenia roczne na studiach, bo akurat 20.06 mam ostatnie zajęcia przed sesją :/Ile macie miejsc? ;D
Dlaczego samolotem? Wolę dać zarobić polskiemu przewoźnikowi.
najwazniejsze, ze ma polskie ceny :D niemiecki flixbus tylko troche droższy, ale pociąg to jest kurwa jakiś luksus, mam do frankfurtu 200 km, a za bilet bym musiał 60euro wydać w jedna stronęstronępolskibus.com nie jest Polski xD