UFC 330: Makhachev vs Garry (15.08.2026)

Ja typuje w ogole Luque, nie bede stawial hajsu na niego ale ten Gore to jakis ochłap z Ulimate Fightera czy DWCS, mi zupelnie nie imponuje.

Magny - jak myślicie? @2.10 jest.

Wiem, że łatwo Magnego wywalić i w sumie mógłby go Brahimaj poddać, ale Magny jak przegrywał przez suby to jednak z samymi mocnymi grapplerami, a ten Brahimaj po 1 rundzie zwalnia, jakimś super zapasnikiem nie jest, Puna go ostatnio odwracał bez problemu. Tak ogólnie zasięg w stójce + klincz i wymęczenie po jakiejś nudnej walce. Może nawet Magny mógłby go skończyć, mimo 40stki to cardio ma na pewno lepsze niż Brahimaj.
Ja odpuszczę, Magny to wrak.
Ja typuje w ogole Luque, nie bede stawial hajsu na niego ale ten Gore to jakis ochłap z Ulimate Fightera czy DWCS, mi zupelnie nie imponuje.
To samo Luque. Chłop rusza się jak wóz z węglem. Ogólnie nic pewnego ale to taki trochę Elkins się robi

Ja odpuszczę, Magny to wrak.

To samo Luque. Chłop rusza się jak wóz z węglem. Ogólnie nic pewnego ale to taki trochę Elkins się robi

Dlatego zdecydowalem sie go nie grac bo jest duzo innych opcji ale ten Gore to wack jest:
Ostatnie 3 przegrane Gore’a: Tullio, Brundage, Vieira
Ostatnie 3 przegrane Luque: Alvarez, Holland, Buckley.

Kurde tak jestem pewny tego że Alvarez wygra przez poddanie, że pewnie zakończy się to w jakiś kompletnie inny sposób :beczka:
Wiadomo

Też bym to zagrał ale Alvarez rzadko ciśnie po obalenia. Na 11 walk w UFC miał tylko 3 takie próby z czego tylko 1 udaną więc pod tym kontem bilans bardzo słaby. W tej walce najrozsądniejszą opcją dla Hiszpana jest szukanie sprowadzeń bo Njokuani to sprawny kickboxer o świetnych warunkach fizycznych a którego obalił nawet Oleksiejczuk(!) ale nie wiem czy jego sympatia do napierdalania się w stójce tutaj nie weźmie góry. Jednak z racji tego, że Joel nie korzysta ochoczo z zapasów ten zakład wydaje się być taki sobie.
0 obaleń. Nawet 0 prób :jon:

0 obaleń. Nawet 0 prób :jon:
Tak jak pisałem, słaby typ biorąc pod uwagę statystykę którą przytoczyłem a która była kluczowa w kontekście Twojego zakładu. Zdziwiłem się, że tego nie sprawdziłeś.
Wydaje się dobry bet przy takim kursie. Przewaga duża warunków + o wiele mocniejsi rywale w rekordzie.
U Makhacheva bardziej decke widzę no chyba, że go Garry jakimś cudem ustrzeli.
:tiphatb:

Back