UFC 329: McGregor vs. Holloway 2 (11.07.2026)

Będzie ciężko, ale próbuję - Alessandro Costa przez poddanie @ 5.00 (bez podatku)

Jak wejdzie to wygrana Brandona Royvala (na ten moment 2,73)

Jak wejdą obydwa to na sam koniec wygrana Conora McGregora for fun pod oglądanie (na ten moment 2,73)
Ten Costa to nie na KO bardziej pasuje?

Będzie ciężko, ale próbuję - Alessandro Costa przez poddanie @ 5.00 (bez podatku)

Jak wejdą obydwa to na sam koniec wygrana Conora McGregora for fun pod oglądanie (na ten moment 2,73)
Im bliżej gali tym bardziej zaczynam mieć przeświadczenie, że Holloway zniszczy McGregora. Dostrzegam braki w pewności siebie u Irlandczyka, te 5 lat absencji wydaje mi się, że będzie nie do przeskoczenia. Dodatkowo ma przed sobą człowieka który chce się zrewanżować a zawodnik chcący się zrewanżować ma podwójną determinację do zwycięstwa. Piekielnie trudne zadanie przed McGregorem, sądzę, że nie podoła i zostanie skończony do 4 rundy.

Im bliżej gali tym bardziej zaczynam mieć przeświadczenie, że Holloway zniszczy McGregora. Dostrzegam braki w pewności siebie u Irlandczyka, te 5 lat absencji wydaje mi się, że będzie nie do przeskoczenia. Dodatkowo ma przed sobą człowieka który chce się zrewanżować a zawodnik chcący się zrewanżować ma podwójną determinację do zwycięstwa. Piekielnie trudne zadanie przed McGregorem, sądzę, że nie podoła i zostanie skończony do 4 rundy.

Tak będzie. Do tego dodaj rdzę, terapię, nową w związku z tym tożsamość i towarzyszący temu dysonans.

Tak będzie. Do tego dodaj rdzę, terapię, nową w związku z tym tożsamość i towarzyszący temu dysonans.
Odnoszę wrażenie, że w tym wszystkim jest więcej gry aktorskiej niż rzeczywistego zaangażowania i wiary w zwycięstwo. McGregor będzie miał tylko kilka minut na wygranie walki a Max tych minut będzie miał aż 25.

To że holloway go zniszczy było wiadome odkąd ogłosili ich walkę, nie da się zgasić w pierwszej rundzie to go wystrzela zwłaszcza że to 5 rund. Rudy zdechnie i nawet się nie zdziwię jak między rundami będzie siedzi na stołku i powie że już się nie bije.

Costa przez poddanie wchodzi :tiphatb:

A spróbuję tego Royvala w takim razie :jjsmile:

Ten Costa to nie na KO bardziej pasuje?

Nie zdążyłem odpisać, bo dzisiaj pół dnia byłem mocno zajęty :arielcry:

dobrze, że za bonus zagrałęm na szybko w nocy bo mi Sandhagen 4 kupony upierdolił
1783849754345.png

takze całe +2,59zł

Ja tej walki nie ruszam. Za dużym fanem Conora jestem, żeby się tu bukmachersko zastanawiać nad czymkolwiek.

Mówił jedno zrobił drugie no i pokarało :childcry: Mam nadzieje Panie Jacku, że jednak nie poleciał Pan tym systemem.

Mówił jedno zrobił drugie no i pokarało :childcry: Mam nadzieje Panie Jacku, że jednak nie poleciał Pan tym systemem.
Na luzie, nie grałbym tego gdyby wcześniej mi dwa kupony nie weszły (teraz w ogóle zobaczyłem, że Costę przez poddanie grałem za 50 zl, a nie za 30 zl). Tutaj już czysto fanowsko zagrałem pod oglądanie, ale no po pierwszym upadku już nawet emocji nie było.

Muszę sobie jakiś arkusz założyć i tak, żeby śledzić te typy od ostatniej gali, ale na razie jest git

Na luzie, nie grałbym tego gdyby wcześniej mi dwa kupony nie weszły (teraz w ogóle zobaczyłem, że Costę przez poddanie grałem za 50 zl, a nie za 30 zl). Tutaj już czysto fanowsko zagrałem pod oglądanie, ale no po pierwszym upadku już nawet emocji nie było.

Muszę sobie jakiś arkusz założyć i tak, żeby śledzić te typy od ostatniej gali, ale na razie jest git
A to gitara bo myślałem, że każdy kolejny zakład z tych 3 które wymieniłeś będziesz grał vabank. Dobra passa ostatnio, gratulacje :penn:

Back