UFC 329: McGregor vs. Holloway 2 (11.07.2026)

kraks

Maximum FC
Heavyweight
1782741649845.png

1782741671293.png

Panowie myślicie, że walka Mcgregor vs Holloway to jakaś ustawka? Dziwi mnie tak wysoki kurs na Maxa.

Chodzi mi o Maxa jak dla mnie powinno byc 1,10 maksymalnie na Hollowaya a teraz mamy 1.45. dziwne pachnie mi to jakaś ustawką chyba, że buki żyją przeszłością.

Maks mimo wszystko gabarytowo może odbiegać. Ja wiem że Rudy to alkus, ale on zawsze może ustrzelić. Zwłaszcza 1-2 runda

Rudy 2.73
Holloway przed czasem 1.74
Do zastanowienia co z powyzszego.

A takto na spokojniej różne kombinacje:
Riley 1.42
McKiney 1.56
Kavanagh 1.42
Yamez 1.22
Whittaker 1.49

Oliveira nie dał rady poddać, to może McGregor da radę? :cmgkeepgoing:

McGregor przez sub kurs @26 bez podatku:penn: Tyle, że on nie potrafi dusić :eddieconspiracy:

Patrząc z drugiej strony kto wie czy Maksymilian nie zapnie jakiejś gilotynki jak Notorious pójdzie podmęczony po obalenie @13 :zakręcony:

Pójde nawet dalej, wg mnie nie ma opcji zeby Conor przewalczyl 5 rund, Max tko/ko za 1.70. Poddanie nie wchodzi w gre ze strony Hollowaya

Poddanie nie wchodzi w gre ze strony Hollowaya
No ja bym nie był taki pewien. Ja gdzieś widzę scenariusz, gdzie McGregor jest wymęczony, a Holloway idzie po jakieś poddanie. Ogólnie walka tak ciekawa, że ja się jej nie podejmuję do typowania, bo szkoda sobie psuć humor podczas tarcia. Jak dla mnie McGregor to wygrywa, mam też za tym sporo argumentów.

No ja bym nie był taki pewien. Ja gdzieś widzę scenariusz, gdzie McGregor jest wymęczony, a Holloway idzie po jakieś poddanie. Ogólnie walka tak ciekawa, że ja się jej nie podejmuję do typowania, bo szkoda sobie psuć humor podczas tarcia. Jak dla mnie McGregor to wygrywa, mam też za tym sporo argumentów.

Poddanie w wykonaniu Hollowaya byloby diaboliczne

To tak nie działa. Absolutnie nic nie musiało się wydarzyć by kurs na zawodnika rósł bądź spadał. Tyle lat grasz i nie widzisz takich rzeczy?
Wpis na luzie, a niestety wszystko brane na serio. Tak samo mogę zapytać tyle lat na forum a nie wyłapane, że często są śmieszki, że kursy podwyższane są bo jakieś info lata po necie zza kulis. Pozdrawiam

Wpis na luzie, a niestety wszystko brane na serio. Tak samo mogę zapytać tyle lat na forum a nie wyłapane, że często są śmieszki, że kursy podwyższane są bo jakieś info lata po necie zza kulis. Pozdrawiam
No zasugerowałeś, że coś musiał się stać, że kurs na Roba skoczył do góry więc nakreśliłem temat :fjedzia:

Przypomnij sobie ile było info przed walkami o gronkowcu itp nawet udokumentowane zdjęciami, kursy leciały i co? Znaczna większość tych walk była wygrywana przez rzekomo zarażonych.

Back