Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Luque SUB
ja dałem ko w wlace
to co pisałem w 1 poście, walkę costa rusek over 1,5r tam nie będzie raczej nokautu w 1rco jeszcze ciekawego grasz?
Nie lepiej sam sub jak już liczysz na skończenie? Mamrot nie ma mocy.Gamer KO lub poddanie 4.65
![]()
Gastelum musiałby mieć chyba IQ kanguraLuque SUB

Luque jest kotem w parterze, chyba ze on wlasnie pokaze ujemne IQ i bedzie sie chcial cykac w stojce.Gastelum musiałby mieć chyba IQ kangura![]()
srednio im lezy ten ruski konowalMurzakanov tez powinien najebac Coscie
cos czuje decke dla CostyUdusic go nie udusi jak już to coś na kończyny ale wątpię, odważny typ, na moje to raczej pójdzie na decyzję, nie wiem kto wygra.Luque jest kotem w parterze, chyba ze on wlasnie pokaze ujemne IQ i bedzie sie chcial cykac w stojce.
Gamer odrodzi się przez tko!Nie lepiej sam sub jak już liczysz na skończenie? Mamrot nie ma mocy.
ja go po prostu nie gramCzy tylko ja martwię się o Gamera? Niepokoi mnie, że w ostatnich walkach prawie zawsze zostawał podłączony. Jak tu będzie to samo to może być kiepsko

szukam czegoś do dokładki za 3.5 na razie mayślę o Suarez i +1,5r oraz Swanson, (nie wiem czy dziadka Swansona grać, niby Landwehr ogór ale młodszy)Ale kursy marzenie na kazda walke w zasadzie, do tego dojebana karciocha. Wyczuwam piniondze
Ostatecznie pograne na wstepnej:
Gamrot
Suarez
Padilla
Jak pyknie to nie ide spac i lece z glowna
dodałem Padille i over 2,5 do tej suarez i wyszło 3.5 z dokładką,Swanson wg mnie skip, 40 dychy i ostatnia walka. Nate twardy sukinkot
Luque SUB
Ale kursy marzenie na kazda walke w zasadzie, do tego dojebana karciocha. Wyczuwam piniondze
Ostatecznie pograne na wstepnej:
Gamrot
Suarez
Padilla
Jak pyknie to nie ide spac i lece z glowna
Rozliczyli mi Padille po 1.0 a on przecież wygrał walkę po decyzji, o co chodzi? xD