UFC 326: Holloway vs. Oliveira 2 07.03.2026

Roshi

Roshi
G_UMewDbQAA86xI.jpg

Ja daję Holloway przed czasem. 5 rund to dużo żeby rozbic Oliviere. Myślę, że maks ma zbyt dobre TDD żeby dać się sprowadzić, a w stójce będzie dyktował warunki.

Najgorzej, że obu zawodników lubię i porażka jednego czy drugiego będzie zła. Patrząc jednak na style i kurs, gram Charles a. Wydaje mi się, że podda Maxa. Maks za bardzo oddaje plecy.

Z innych betów próbuje dogi. Cody Garbrandt i Cody Durden. Jeden i drugi dostaje na papierze przeciwników których powinno poskładać. Niestety jeden i drugi ma gorszy okres. Liczę jednak, że doświadczenie zaprocentuje w tych pojedynkach.

Font już stary, ale tak dużym dogiem w walce z tym Rosasem?

takie kupony poszły:
1. Max + Garbrandt
2. Ferreira
3. Max/Charles przed czasem + Montes +Rosas

Moje typy bez stawiania - sprawdzę po gali, ile by weszło :jjsmile:

Rafael Tobias przez poddanie @ 2,85
Jesus Aguilar przez poddanie @ 6,00
Nyamjargal Tumendemberel przez poddanie @ 5,00
Cody Garbrandt przez KO/TKO/DQ @ 5,25
Reinier de Ridder przez poddanie @ 10,00
(życzeniowo, bo wydaje mi się, że będzie inaczej i tak) Charles Oliveira przez poddanie @ 4,30

Ja daję Holloway przed czasem. 5 rund to dużo żeby rozbic Oliviere. Myślę, że maks ma zbyt dobre TDD żeby dać się sprowadzić, a w stójce będzie dyktował warunki.
Charles jeśli spróbuje to obali Maxa

Moje typy bez stawiania - sprawdzę po gali, ile by weszło :jjsmile:

Rafael Tobias przez poddanie @ 2,85
Jesus Aguilar przez poddanie @ 6,00
Nyamjargal Tumendemberel przez poddanie @ 5,00
Cody Garbrandt przez KO/TKO/DQ @ 5,25
Reinier de Ridder przez poddanie @ 10,00
(życzeniowo, bo wydaje mi się, że będzie inaczej i tak) Charles Oliveira przez poddanie @ 4,30
:rutekajak: Same pewniaczki. Utwierdziłem się w przekonaniu, że nie wracam do stawiania :beczka:

Back