UFC 324: Gaethje vs. Pimblett (24.01.2026)

Ogolnie jestem #TeamGaethje, ale bukmachersko patrzac, imo Paddy to bierze. Bardzo niewygodny styl dla Justina.
Pudel tez powinien sobie poradzic z Songiem, chociaz ten na pewno troche krwi mu napsuje.

Ogolnie jestem #TeamGaethje, ale bukmachersko patrzac, imo Paddy to bierze. Bardzo niewygodny styl dla Justina.
Pudel tez powinien sobie poradzic z Songiem, chociaz ten na pewno troche krwi mu napsuje.
No dobra ale Paddy niebyl jeszcze w 5 rundowce w UFC. Do tego nie pokonał kogoś tak mocno bijącego. Chandler od wejścia do UFC to walczy jak barowy wojownik. Inaczej dla mnie gra pimbleta po 1.4 jest nie do gry. Może rzucę drobno na Justin przed czasem 4.85.

No dobra ale Paddy niebyl jeszcze w 5 rundowce w UFC. Do tego nie pokonał kogoś tak mocno bijącego. Chandler od wejścia do UFC to walczy jak barowy wojownik. Inaczej dla mnie gra pimbleta po 1.4 jest nie do gry. Może rzucę drobno na Justin przed czasem 4.85.
Ja co prawda mam Pimbletta, ale tylko na jakiejs tasmie za 100. Nie gralem jeszcze nic mocniej i tej walki na pewno nie bede ruszal.

Z tym gronkowcem u gejcziego to prawda? bo już od jakiegoś czasu takie plotki, on jakieś plasterki nakleja, a to bardzo zmienia możliwy przebieg walki, jeśli to prawda.

Ogólnie chyba jedna z nielicznych eventów gdzie naprawdę ciężko coś zagrać. W każdym przypadku wydaje mi się że underdogi mogą zaskoczyc

Ogólnie chyba jedna z nielicznych eventów gdzie naprawdę ciężko coś zagrać. W każdym przypadku wydaje mi się że underdogi mogą zaskoczyc

Bardzo dobra gala do typowania według mnie. Rzadko wrzucam na taśmę aż tyle walk z jednej gali, ale tutaj nie mogłem się powstrzymać. Chyba że przed galą PSV zepsuje mi zabawę
:robertmakeup:

hernand.jpg

Hold. Paddy wygra :beer:
Mi też Paddy zamykał. Najlepsze, że dałem sobie jeszcze małą kontrę na to, że Gaethje wygra przez KO/TKO :rofl:
Jakoś nie sądziłem, że on tam dowiezie deckę w 5 rundówce.

1769333149513.png

:jimcarrey:

Ja ogólnie też stratny nie jestem, ale mogło być dużo lepiej.
Inaczej wyobrażałem sobie to starcie Pimbletta z Gaethje.

1769342832161.png

Back