Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po takim kursie to lepiej to omijaćUmar przed czasem? Figgy prawie zemdlal na wazeniu
ja dałem koPo takim kursie to lepiej to omijać
No dobra ale Paddy niebyl jeszcze w 5 rundowce w UFC. Do tego nie pokonał kogoś tak mocno bijącego. Chandler od wejścia do UFC to walczy jak barowy wojownik. Inaczej dla mnie gra pimbleta po 1.4 jest nie do gry. Może rzucę drobno na Justin przed czasem 4.85.Ogolnie jestem #TeamGaethje, ale bukmachersko patrzac, imo Paddy to bierze. Bardzo niewygodny styl dla Justina.
Pudel tez powinien sobie poradzic z Songiem, chociaz ten na pewno troche krwi mu napsuje.
Ja co prawda mam Pimbletta, ale tylko na jakiejs tasmie za 100. Nie gralem jeszcze nic mocniej i tej walki na pewno nie bede ruszal.No dobra ale Paddy niebyl jeszcze w 5 rundowce w UFC. Do tego nie pokonał kogoś tak mocno bijącego. Chandler od wejścia do UFC to walczy jak barowy wojownik. Inaczej dla mnie gra pimbleta po 1.4 jest nie do gry. Może rzucę drobno na Justin przed czasem 4.85.
Ogólnie chyba jedna z nielicznych eventów gdzie naprawdę ciężko coś zagrać. W każdym przypadku wydaje mi się że underdogi mogą zaskoczyc
Ogólnie chyba jedna z nielicznych eventów gdzie naprawdę ciężko coś zagrać. W każdym przypadku wydaje mi się że underdogi mogą zaskoczyc

Krylov nie ma szans ugrac ?Bardzo dobra gala do typowania według mnie. Rzadko wrzucam na taśmę aż tyle walk z jednej gali, ale tutaj nie mogłem się powstrzymać. Chyba że przed galą PSV zepsuje mi zabawę
View attachment 138767
dla mnie to bierze na luzie, jest pewna poprzeczka dla Baukauskasa ktorej nie przeskoczyKrylov nie ma szans ugrac ?
Krylov nie ma szans ugrac ?
Mi równieżZostal mi paddy i nie wiem czy nie robic casha....
Hold. Paddy wygra![]()

O’Malley + 1.5 rundy
Silva + 1.5 rundy
Umar + 1.5 rundy
Mi też Paddy zamykał. Najlepsze, że dałem sobie jeszcze małą kontrę na to, że Gaethje wygra przez KO/TKOHold. Paddy wygra![]()

ten zakład uchronił przed stratą, 100zł zysku pokryło co wtopiłem