kapitanameryka
M-1 Global Lightweight
Ech... To nie tak miało wyglądać. Pantoja miał na ziemi gotować kamień w 1-szej, a w drugiej udusić jak kaczkę

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Sadykhova z czyjegoś polecenia..![]()
na głównym też miałem kanibalaEch... To nie tak miało wyglądać. Pantoja miał na ziemi gotować kamień w 1-szej, a w drugiej udusić jak kaczkę![]()

Nie cwaniakuj tylko weź się w garść bo tendencja spadkowa dziadkuDobrze wyczułem, że radość tylko z przekonania, że udane typy,
ale już nie zakłady...
Mogłeś po walce Sadykhova dalej tego dubla postawić...

ja na zero, lepsze zero niż minus ;)Nie cwaniakuj tylko weź się w garść bo tendencja spadkowa dziadku
![]()
czego sie kurla smiejesz.. to bylo twoje polecenieja na zero, lepsze zero niż minus ;)
porazka 
czego sie kurla smiejesz.. to bylo twoje polecenieporazka
![]()

jestem zachlanny...To było nie w tym dziale a w pewniaczku dla zabawy,
z dopiską "życzeniowo" czyli bez przekonania.
To ja chciałem serdecznie pogratulować megadubla, tak po koleżeńsku, ehhhh.
Grałbyś single góra duble to fajną kasę byś wyciągał, bo masz nosa do dogów.

W pewniaku widać jakie macie nosy do dogów, wejdzie raz na 4 tygodnie a najebanego minusa nawet nie zniweluje ;)To było nie w tym dziale a w pewniaczku dla zabawy,
z dopiską "życzeniowo" czyli bez przekonania.
To ja chciałem serdecznie pogratulować megadubla, tak po koleżeńsku, ehhhh.
Grałbyś single góra duble to fajną kasę byś wyciągał, bo masz nosa do dogów.
kret dopóki nie udostępnisz swoich zakładów za pieniądze, to cytując pewnego użytkownika na forum,W pewniaku widać jakie macie nosy do dogów, wejdzie raz na 4 tygodnie a najebanego minusa nawet nie zniweluje ;)

Okej.kret dopóki nie udostępnisz swoich zakładów za pieniądze, to cytując pewnego użytkownika na forum,
Ciebie nie ma
![]()