Roshi
Roshi
Edwards ma potężny zjazd, chyba mentalny...Poki co biore z tej gali Pratesa. Nigdy nie wierzylem w Edwardsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Edwards ma potężny zjazd, chyba mentalny...Poki co biore z tej gali Pratesa. Nigdy nie wierzylem w Edwardsa.
chyba nikt jeszcze nie sprawdził, kawał sprawnego byka ten Morales wg mnie Brady może obskoczyć przez ciężkie KO, nie tykam.Witam witam i o zdrowie pytam
Jak z TDD u Moralesa?
Dobrze.Witam witam i o zdrowie pytam
Jak z TDD u Moralesa?
Dorzuciłem do Pratesa. Do tego Wellmaker raczej też ugra, ale kurs mały. Czekam jaki będzie kurs przed czasemJa sie zastanawiam, czy nie pojsc w Matheusa Camilo. Ten Viacheslav Borshchev to jest porazka. Mlody powinien zaliczyc pierwsza wygrana w UFC.
Kurde, gdyby nie nokauty na Darku, to brałbym w ciemno, ale po tym co było ostatnio to ciężko wybrać go na pick. BSD na początku zawsze będzie niebezpieczny a szczęka Darka już ma lata świetności za sobą. Kibicuję bo może być podobnie jak w walce z Gamrotem jednak BSD jak najbardziej może go pokonać.Czy mi się wydaje czy Darek celowo przestrzelił? W sensie skupił się jak najbardziej na dużej masie i szykuje się na dociążanie, a parter ma naprawdę dobry.
Przed ważeniem szedł bym w ciemno na BSD a teraz po wazeniu się wacham...Kurde, gdyby nie nokauty na Darku, to brałbym w ciemno, ale po tym co było ostatnio to ciężko wybrać go na pick. BSD na początku zawsze będzie niebezpieczny a szczęka Darka już ma lata świetności za sobą. Kibicuję bo może być podobnie jak w walce z Gamrotem jednak BSD jak najbardziej może go pokonać.
Do tego Welltaker przed czasem 1.41 wydaje się prawdopodobne bo przeciwnik w zastępstwie.

Nie za dużo na jeden kuponik?Kusi kurs na moralesa. Dobry bijok
Morales + islam + prates + nickal?
RacjaNie za dużo na jeden kuponik?

Też jakoś sie obawiam ze wypunktuje pratesa.Żeby Wam ten Prates nie wyszedł bokiem![]()

Siłowo Moicano a BSD to przepaść. Jeśli Dariush ma to wygrać to stójką i defensywnym grapplingiem.Przed ważeniem szedł bym w ciemno na BSD a teraz po wazeniu się wacham...
Może być jak z Moicano, jak go dociazy to już nie wypusci.
![]()
Widziales co zrobił Moicano z BSD?Siłowo Moicano a BSD to przepaść. Jeśli Dariush ma to wygrać to stójką i defensywnym grapplingiem.
Bardzo dobry argument. Tak czy siak myślę, że Dariush będzie szukał zwycięstwa w stójce.Widziales co zrobił Moicano z BSD?
Czy ten typ był tu podany?