UFC 322: Della Maddalena vs. Makhachev

IMG_9108.jpeg

Attachments

• IMG_9107.jpeg
    IMG_9107.jpeg
    77.8 KB · Views: 49
jeszcze na dokładkę - Camilo walka potrwa pełen dystans - tak @2.50
Bo Nickal - walka potrwa pełen dystans - nie @1.84
Dariush @2.47
Valentina - walka potrwa pełen dystans - nie @2.50
Prates @1.51

Czy mi się wydaje czy Darek celowo przestrzelił? W sensie skupił się jak najbardziej na dużej masie i szykuje się na dociążanie, a parter ma naprawdę dobry.

Czy mi się wydaje czy Darek celowo przestrzelił? W sensie skupił się jak najbardziej na dużej masie i szykuje się na dociążanie, a parter ma naprawdę dobry.
Kurde, gdyby nie nokauty na Darku, to brałbym w ciemno, ale po tym co było ostatnio to ciężko wybrać go na pick. BSD na początku zawsze będzie niebezpieczny a szczęka Darka już ma lata świetności za sobą. Kibicuję bo może być podobnie jak w walce z Gamrotem jednak BSD jak najbardziej może go pokonać.

Do tego Welltaker przed czasem 1.41 wydaje się prawdopodobne bo przeciwnik w zastępstwie.

Kurde, gdyby nie nokauty na Darku, to brałbym w ciemno, ale po tym co było ostatnio to ciężko wybrać go na pick. BSD na początku zawsze będzie niebezpieczny a szczęka Darka już ma lata świetności za sobą. Kibicuję bo może być podobnie jak w walce z Gamrotem jednak BSD jak najbardziej może go pokonać.

Do tego Welltaker przed czasem 1.41 wydaje się prawdopodobne bo przeciwnik w zastępstwie.
Przed ważeniem szedł bym w ciemno na BSD a teraz po wazeniu się wacham...
Może być jak z Moicano, jak go dociazy to już nie wypusci.
:pudzianfap:

Też fanem Edwardsa nigdy nie byłem, przyfarcił imo z Usmanem, a ta druga walka to już nie był ten sam Usman. Wydaje mi się, że Prates ostro mu wklepie, przecież on jest wyraźnie bardziej dynamiczny i szybszy w stójce od Edwardsa + lepszy zasięg. Zagram nawet Prates KO/TKO @3.00.

Przed ważeniem szedł bym w ciemno na BSD a teraz po wazeniu się wacham...
Może być jak z Moicano, jak go dociazy to już nie wypusci.
:pudzianfap:
Siłowo Moicano a BSD to przepaść. Jeśli Dariush ma to wygrać to stójką i defensywnym grapplingiem.

Back