UFC 321: Aspinall vs Gane (25.10.2025)

Gane ze swoim zachowawczym stylem nie powinien dac sie ustrzelic az tak szybko. Tylko Jones go stlamsil w 1 rundzie
Tom może ruszyć jak dzik w żołędzie, ja odpuszczam. Na miejscu Toma w punktatorską stójkę bym się nie bawił bo przejebie.

Też myślę że wyjdzie poza pierwszą rundę. Pograłem po kursie 1.4, więc przyzwoicie.
Troche niepokoi ze ostatnich 5 czy 6 walk Aspinalla skonczylo sie w R1 i nie byly to nazwiska z pierwszej lapanki: Blaydes, Pavlovich, Tybura, Volkov.
Gane teoretycznie walczy duzo bardziej asekuracyjnie od nich, ale tez nie wystepowal jeszcze w tym roku. Jak Tom ruszy od startu to moze byc ryzykownie.

Troche niepokoi ze ostatnich 5 czy 6 walk Aspinalla skonczylo sie w R1 i nie byly to nazwiska z pierwszej lapanki: Blaydes, Pavlovich, Tybura, Volkov.
Gane teoretycznie walczy duzo bardziej asekuracyjnie od nich, ale tez nie wystepowal jeszcze w tym roku. Jak Tom ruszy od startu to moze byc ryzykownie.

Myślę, że Gane to different kind of animal. I będzie to bardziej przypominać walkę z Francisem.

Mi sie wydaje ze Gane juz jest check-out z MMA, Jones chyba mu zabral dusze przyslowiowo.
Do tego ta przepychanka Toma z Jonesem, mysle, ze bedzie chcial udowodnic ze skonczy go lepiej niz Jon.

Zmieniłem jednak zdanie po przypomnieniu sobie ostatnich walk i na pewno nie gram Murzakanova. Myślę że Rakic jak najbardziej może to wziąć. Zastanawiam się nawet czy nie pójść w kierunku Rakic przez decyzję po niezłym kursie

Last edited:
Zmieniłem jednak zdanie po przypomnieniu sobie ostatnich walk i na pewno nie gram Murzakanova. Myślę że Rakic jak najbardziej może to wziąć. Zastanawiam się nawet czy nie pójść w kierunku Rakic przez decyzję po niezłym kursie
Dokładnie mam podobne odczucia, Rakic jest szybki, będzie zmotywowany żeby to ugrać i radzi sobie z przeciwnikami niższymi i o mniejszym zasięgu chociaż rusek na prawdę dobrze skraca dystans no i ma czym uderzyć.

Dern bym nie ruszał. Co do Kleina nie umiem odpowiedzieć. Niby ma narzędzia żeby wygrać ale cholera wie co tam się wydarzy

Kapitanie Ameryka zainsprowales do dubla tą druga rundą u Tomka z Gejnem.

Rebecki over 1.5r - 1,36
Tomek bedzie 2 runda 1,44
AKO 1.96

Taki dubel wydaje sie duuuuzo bezpieczniejszy niz taki rębecki solo. Wjeżdza na miękko.

Tom może ruszyć jak dzik w żołędzie, ja odpuszczam. Na miejscu Toma w punktatorską stójkę bym się nie bawił bo przejebie.

Nie pójdzie, bo ma dobry team, który wie, że Tom nie walczył jeszcze na takim dystansie.

Dern bym nie ruszał. Co do Kleina nie umiem odpowiedzieć. Niby ma narzędzia żeby wygrać ale cholera wie co tam się wydarzy

Im bliżej gali tym bardziej jestem jej pewny. Lepszy boks, młodsza, a w parterze Virna może się w coś wjebać. Dern myślę zresztą nie będzie jakoś specjalnie oponować jakby walka miała przenieść się w dół. Widzę to tak, że trochę ją ponarusza w stójce, Virna sprowadzi i tam zostanie poddana.

Screenshot_20251024-213647.jpg
takie coś mi zamyka i jedyne nad czym to zastanawiam się nad kontrą na Murze

Wydaje mi się, że dzisiaj można skupić się tylko i wyłącznie na 1 becie. Mianowicie na Rębeckim. Kurs około 2. Akurat na podwojenie stawki. Przyjebać singla i tyle. Po co kombinować.

Back