UFC 318: Holloway vs. Poirier 3 (19.07.2025)

kraks

Maximum FC
Heavyweight
GsOo-DZaMAIahk9.jpg

co tam grata, ci co się chwalą po wygranej niech wrzucają przed a nie potem na białym koniu z kutasem w ręku jak się uda
ja na razie to
Ja poki co nic nie mam. Dalej jestem zdegustowany po wystepie Nzechukwu...

Z dogów widzę Vettori zdecydowanie. Zapaśniczo lepszy niż Allen i dociska do siatki.
:) Prachnio jak utrzyma w stójce może wygrać.
:) Brzeski jak Spann wyjdzie jak ostatnio przygotowany na pół rundy.

Pitbull+Costa ciekawe duo.
Kopylov to nie Adesanya a walka Freire z Ige 55% na Ige, do grania jak nic.

Z dogów widzę Vettori zdecydowanie. Zapaśniczo lepszy niż Allen i dociska do siatki.
:) Prachnio jak utrzyma w stójce może wygrać.
:) Brzeski jak Spann wyjdzie jak ostatnio przygotowany na pół rundy.

Pitbull+Costa ciekawe duo.
Kopylov to nie Adesanya a walka Freire z Ige 55% na Ige, do grania jak nic.
Na ważenie nie czekasz byku? Zawsze jakieś okruchy dodatkowe można wyłapać i uniknąć zawieszonego kuponu

Korci Johnson, z fartem może to wziąć. Zellhuber to nic specjalnego.
Na ważenie nie czekasz byku? Zawsze jakieś okruchy dodatkowe można wyłapać i uniknąć zawieszonego kuponu
na razie zagrałem tylko kupon co wrzuciłem, zagram na pewno costa+Freire ale po ważeniu zobaczę jak z wagą, reszta na razie gdybanie, jak Spann wyjdzie znowu jak upasiona świnia biorę Brzeskiego
:robertmakeup:
Crute ostatnie walki dostawał mocno po łbie więc może dla jaj zagram polski dubel śmierci

Ogólnie Spann to pass dla mnie, huj wie co ten kolo ma we łbie, zawalił kupon ostatnio więc ja odpust. Powyżej 1.5 wygląda ciekawie jedynie ale nie tykam raczej.

Crute nie wygrał walki od kilku lat i wrócił z emerytury. Pass.

Walk nowicjuszy i bab na tej gali nie gram.

Z dogów zdecydowanie Poirier.

Wyżyłowany ale raczej pewniak to

Zellhuber
Ige
Holland
Overy u Allena

można podkręcić Oliveira i Diamentem

Ja daje z tej gali crute i spanna bo nasi to co by tu nie mowic przegrywy crute ma parter i niezla stojke prachnio ma tylko stojke przegrywal z gorszymi zawodnikami a crute ostatnio fajnie sie zaprezentowal po dluzszej przerwie i dali tylko remis mimo ze wg mnie wygral z tym brazylijczykiem oprocz tego daje Dustina ktory zrobil mega forme i raczej na pkt wygra ten pojedynek oprocz tego dulatov i gaultier.. Z innych typow ale to juz bardziej ryzykowne to Ige, Kopylov i leciutko Allen

Ja daje z tej gali crute i spanna bo nasi to co by tu nie mowic przegrywy crute ma parter i niezla stojke prachnio ma tylko stojke przegrywal z gorszymi zawodnikami a crute ostatnio fajnie sie zaprezentowal po dluzszej przerwie i dali tylko remis mimo ze wg mnie wygral z tym brazylijczykiem oprocz tego daje Dustina ktory zrobil mega forme i raczej na pkt wygra ten pojedynek oprocz tego dulatov i gaultier.. Z innych typow ale to juz bardziej ryzykowne to Ige, Kopylov i leciutko Allen
W końcu ktoś sie ze mną zgadza co do naszych goatów

Poirer 2.03 - wiadomo ciężko stwierdzić co będzie ale... Poirer to solidna firma, mnie sądzę W odpuścił przygotowania na ostatnią walkę. Ma niewygodny styl walki co Max sam potwierdził. Bije mocno celnie i chlop jak jest ranny to nadal jest niebezpieczny. Dwa: Max wraca po nokaucie i to jednym z solidniejszych? Dla mnie Dustin po takim kursie jest zasadny do gry.

Brzeski - bardziej typ przeciwko Spannowi. Jednak osobiście tego nie tykam, może live.

Oliveira - myślę że będzie podobny scenariusz co z Saidem. Typ lubi napierać i jest mega silny fizycznie. Nieda wytchnąć Kylowi.

Ige - po ostatnich występkach zawodników belattora, muszę iść w stronę zawodnika który dawał dobre walki z czołówka UFC.

Myślę że Allen to weźmie, bardziej wszechstronny. Vettori to drewno, jeszcze po przerwie wrócił i wyglądał mega chujowo, myślę że Vettori jest skończony.

Macie jakiegoś pewniaka z ekstraklasy, obojętnie, gole, różne, dwòjtypy, jest 100% zwrotu w etoto ale musi być jeden typ z ekstraklasy

Uważam że jednym z dobrych zakładów na kupon jest poniżej 1.5 rundy Ferreira /McKay - na ich łączne 21 walk tylko dwie wyszły poza ( 1.70 na fortunie)

Macie jakiegoś pewniaka z ekstraklasy, obojętnie, gole, różne, dwòjtypy, jest 100% zwrotu w etoto ale musi być jeden typ z ekstraklasy
To dla wszystkich jest czy tylko dla wybranych graczy?? Moze posiadasz link z ta promka??

Back