UFC 316: Dvalishvili vs. O'Malley 2 (07.06.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
GpumCyibEAAFzL_.jpg

Merab + Mix = 2.03
Harris raczej wygra, ale kurs nie do gry. Nie dość, że walka kobiet to Kayla schodzi masakrycznie z wagą i już raz organizm jej odmówił posłuszeństwa.

Duże karty to wygrane faworytów, Van z tych wszystkich najmniej pewny wg mnie. Murzakanov na miękko, Spivac też, przegrywał tylko z topką.

Duże karty to wygrane faworytów, Van z tych wszystkich najmniej pewny wg mnie. Murzakanov na miękko, Spivac też, przegrywał tylko z topką.
Waldo może to ugrać ja bym nie tykał. Stojka dobra. Ja bym nawet pograł Waldo przed czasem.
Murzakanov ok

Last edited:
Chaos dodany do dwóch ww. Typow
Ja tam się sparzyłem na Khaosie kiedyś, Gustafsson nie przetestowany na poziomie UFC, a więc niewiadoma, może być lipa a może się przejechać po nim. Do tego nygus bierze to z krótkim zastepstwem

Ja tam się sparzyłem na Khaosie kiedyś, Gustafsson nie przetestowany na poziomie UFC, a więc niewiadoma, może być lipa a może się przejechać po nim. Do tego nygus bierze to z krótkim zastepstwem
Fizycznie go nie powinien zajechać. Chaos ma uderzenie i jednak już spore doświadczenie w UFC. Wiadomo, że nie grubo ale uważam że nieda się stlamsic i ugra.

Mi Spivac zamyka jakieś kupony i się właśnie zastanawiam, czy Waldo moze go wypunktowac w stojce

Mi Spivac zamyka jakieś kupony i się właśnie zastanawiam, czy Waldo moze go wypunktowac w stojce

Istnieje taka szansa, ja ogolnie czekam na ważenie, podobno Śpiewak w dobrej formie jest, dopiero jak zobaczę to zdecyduje. Ale wg mnie zapasy i bjj zrobią różnicę.

Był przetestowany na poziomie KSW. To jest bum. Moim zdaniem Williams do gry. Może i sam puszczę.

Jak walka będzie w stojce to Waldo easy. Na punkty albo przed czasem
Chyba że pójdzie w parter to spivak
Wydaje mi się, że jeśli Spivac będzie chciał to do parteru trafią już po 1 obaleniu, ale to i tak tylko wróżenie z fusów.
Nie stawiam metod skończenia.

Jeśli Spivac będzie w stanie obalać Waldo to wejdzie lekko. Pytanie tylko czy tak będzie...

Waldo nie mierzył się jeszcze z tej klasy zawodnikiem, dla Spivaca jest to poprzeczka niżej, dla Waldo skok do góry. Co ten Waldo ma w tym boksie, jaba jedynie mocnego. Nie ma przy tym ciosu nokautującego, żeby od razu zagrozić przy pierwszej próbie sprowadzenia. Tam chyba w UFC tylko Spanna znokautowal, reszta decyzje

Spivak juz zamyka jeden kupon, wiec idac po najmniejszej linii oporu:
Williams + Pyfer + Mix
Co myslicie? Mnie troche zastanawia, czy Bautista nie wyciagnie tam decki
:beer:

Back