UFC 315: Muhammad vs. Della Maddalena

ninja

Vale Tudo
Championship

próbuję za bonusowe na razie to

Kilka zakładów mam z Aldo i "Remember the Gay" połączone z KSW.
Zobaczymy,
kusi Daniel Santos, ale nie wiem jaki będzie kurs z tym żółtkiem.

próbuję za bonusowe na razie to

Kilka zakładów mam z Aldo i "Remember the Gay" połączone z KSW.
Zobaczymy,
kusi Daniel Santos, ale nie wiem jaki będzie kurs z tym żółtkiem.
Remember the split decision

A co chodzi z szewczenko, że taki kurs na nią?
starzeje się a z tamtej zimnej francy robią straszną stójkowiczkę decyzyjkę ;)
Wg mnie jak Szeva będzie w stanie obalać to ją rozjedzie do jednej bramki.

starzeje się a z tamtej zimnej francy robią straszną stójkowiczkę decyzyjkę ;)
Wg mnie jak Szeva będzie w stanie obalać to ją rozjedzie do jednej bramki.
Mimo wszystko Shevczenko to mega zawodniczka stojkowo raczej również top a do tego parter miała nie najgorszy. Fiodor chcą wybić bo co by nie mówić z blan wygrała ale tamta umie tylko parter bez stójki. Valentina to kompletny zawodnik. Róża że złamana ręka ja klepała to i zdrowa Valentina powinna

Mimo wszystko Shevczenko to mega zawodniczka stojkowo raczej również top a do tego parter miała nie najgorszy. Fiodor chcą wybić bo co by nie mówić z blan wygrała ale tamta umie tylko parter bez stójki. Valentina to kompletny zawodnik. Róża że złamana ręka ja klepała to i zdrowa Valentina powinna
Dlatego zagrałem ;) opisałem jedynie myślenie bukmacherów.
Do tego kurs elegancki taki. Jak nigdy na Schevę.

Dlatego zagrałem ;) opisałem jedynie myślenie bukmacherów.
Do tego kurs elegancki taki. Jak nigdy na Schevę.
I codziennie spada.

Ogólnie pograny jeszcze jdm. Jakoś mam przeczucie do tego walka z Burnsem jedną ręką złamana a i tak ugral. Edwards nie ma nokautujące go ciosu a wtedy mógłby wygrać z Belalem. Do tego wierzę w magię Craiga Jonesa i trzymam kciuki by niwelował przytulanki jak Volk w walce z Islamem

Dobry zapasior > dobry striker
Oprocz króla slodkich snow, Bena Askrena.

Wg mnie MAB jeszcze warty wrzucenia w tasmy, ten Silva to chodzace zwloki, jeszcze wage przestrzelil.

Mallott / Radtke ponizej 2.5r po 1.75 na fortunce, Radtke nie bedzie kalkulowal i tuszy do przodu, albo ustrzeli albo bedzie ustrzeliny. Obydwaj maja 90% skonczen w 1 lub 2 rundzie

Trzymam kciuki za JDM, pogram ale pewnie live. 2.3 trochę mały kurs liczyłem że dadzą bliżej 3.

Ogólnie ciekawe jak to się rozwinie. UFC uzależnia od tej walki sporo kroków w przyszłości

Dorzucony Lee. Po ważeniu może być sporą dysproporcja na jego korzyść. Do tego Santos idzie wagę wyżej jest po kontuzjach i nie walczył sporo czasu.

Jestes kozak:pray:
Daj spokoj wystarczylo pewniakow jakimi byli francuzi dac przed czasem, pograc przexiwko bruno ktory jest na wylocie z ufc, walczy beznadziejnie ostatnimi czasy no i jezeli buk daje kurs 2 na taka wyjadaczke jak Valentina to trzeba brać

uuu łłłaaa dubel Schevczenka z Meksykanką uratowały mi skórę na ufc. KSW dało pięknie zarobić ale ufc na zero.

A mogło być tak pięknie...:roberteyeblinking:
Screenshot-20250511-101127.png

Walek z Aldo ujebal wszystkie kupony, bylby z klocek ale klątwa buka trwa w najlepsze. Wszystko na zielono, tylko wał z Jose na czerwono. Szkoda kurwa strzepic ryja

Walek z Aldo ujebal wszystkie kupony, bylby z klocek ale klątwa buka trwa w najlepsze. Wszystko na zielono, tylko wał z Jose na czerwono. Szkoda kurwa strzepic ryja
Ja na ledwo +- zero na ufc, dobrze, że przy KSW nie kombinowałem z tym dublem i nie dodawałem innych bohaterów.

Back