Roshi
Roshi
Czarek to Ty?Ja osobiście trenowałem z Silwą ( tak zSilwą ,bo wy dzbany nie rozumiecie po angielsku, a co dopiero po brazylijsku)
- nie ma lepszej lokaty niż pogrom tego leszcza. 1.50? Silwa bet roku

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czarek to Ty?Ja osobiście trenowałem z Silwą ( tak zSilwą ,bo wy dzbany nie rozumiecie po angielsku, a co dopiero po brazylijsku)
- nie ma lepszej lokaty niż pogrom tego leszcza. 1.50? Silwa bet roku

Mitchell będzie leżał sztywny już w pierwszej rundzie...Im bliżej walki tym bardziej wydaje mi się, że Mitchell przełęczy Silve. Chłop jest przy nim sporo większy. Ciekawie wygląda Mitchell Dec lub poddanie 3.15 i poddanie 8.
Stary Chandler powinien wygrać, pytanie tylko który Chandler wyjdzie. Aktualnie wydaje się, że tylko zależy mu na kasie może i pod stołem dali mu za przegraną, bo aktualnie wygrana Paddiego jest im mega na rękę
Też mi się tak wydaje, ale kurde mam jakieś źle przeczucieMitchell będzie leżał sztywny już w pierwszej rundzie...
Jak coś to po portugalsku.co dopiero po brazylijsku
Pimblett tez tego przyglupa rozjebie przed czasem (poddanie)Oleksiejczuk przed czasem, Pimblett, Cornolle![]()
Czyli Lopes KODrake postawił na Volka także jak ktoś się jeszcze wahał co robić to macie sugestie ostateczną..
SUBCzyli Lopes KO
Stawiamy czy się znajdą?Z fabryki Kii w Indiach zniknęło 900 silników. Nikt nie zauważył tego przez pięć lat, nie wiadomo, gdzie są
jak kraść to melony
Są kradzieże i kradzieże. Ta sprawa zalicza się jednak do kategorii tych bardziej absurdalnych. Z fabryki Kii "wyparowało" 900 silników. Nie tylko nikt nie wie, co się z nimi stało, poza tym, że zostały skradzione, to jeszcze nikt nie zorientował się przez pięć lat, że ktoś je kradnie.
- W indyjskim zakładzie Kii zniknęło więcej niż 900 jednostek napędowych
- Kradzieże te odbywały się na przestrzeni pięciu lat.
- Kia nie komentuje sprawy, ale zapewnia, że sytuacja nie wpłynęła na zdolności produkcyjne
Kia ma fabrykę w Penukondzie
Zakład Kii ulokowany w pobliżu miejscowości Penukonda w dystrykcie Sri Sathya Sai w stanie Andhra Pradesh rozpoczął działalność w grudniu 2019 r. Koreański producent wytwarza tam modele takie jak Sonet czy Carens, przeznaczone na rynek indyjski. Co roku z taśm produkcyjnych zjeżdża od 300 tys. do 400 tys. samochodów.

Moje gratulacje :)
Pięknie!
dlaczego nie powiedziales ze bonus jest w sobote? chuju..

Moze właśnie te kaosy i suby posprzataja mu burdel w bani...Btw martwi mnie ten Bryce, kolo mega wierzacy, uwazal ze to walka dobra ze zlem i jasna strona mocy mu pomoze. Musi miec teraz mega zmule na bani, ze zlo wygralo itd
Wrzuciłem czego nie skopiowałeś gamoniu, daję na tacy ludziom peniądze!!!! A Wy nic!dlaczego nie powiedziales ze bonus jest w sobote? chuju..![]()