UFC 307: Pereira vs. Rountree (05.10.2024)

Kusi
Screenshot_20241005_145450_Samsung Internet.jpg

Owszem Khalil jest dynamiczny i ma niezwykle mocny cios ale należy pamiętać że znokautował go Walker i Cutelaba a wypunktował Prachnio. Pereira świetnie czuje dystans + ma bardzo dużą przewagę warunków fizycznych co daje mu na starcie spory handicap. Alex powinien go ustrzelić do 3r. max.
ja przecież to wszystko wiem i porazka z Prachnio przypał w chuj. Ale to jest taki typ z tych w chuj nielogicznych a jakoś chodzi mi po głowie, że to może siąść

Brak pomysłu na jakiegoś mocniejszego dubla, a i chęci do analizy za bardzo nie ma. Wydaje mi się, że Means i Spann łatwo to wygrają, ale nie są to zawodnicy godni zaufania na mocniejszy bet. Esparzy zupełnie nie trawię, więc typ przeciwko niej. Liczę na udany rewanż Pennington. Póki co rzuciłem stówkę na kurs 6.66 :beer:

1728140522289.png

Kurs na Alda na tule kuszący że warto spróbować. Ka tam nadal wierzę, że ma on sporo do zaoferowania. Może to już nie ta dynamika i lowy z czasów wec, ale bokserski nadal jest dobry, tdd można mówić elitarny, do tego jak wiemy Jose to król 3 rund. Bautista jest ok, ale nie widzę go z takim weteranem.

Mari a drugi dog ale już kilka razy zawiodła. Niestety tu do godziny czynnik x najbardziej nieprzewidywalny czyli kobiece mma

U mnie Marina, Aldo i Tecia podstawa + rozne kombinacje na 3 kuponach. Albo woz albo przewoz. Gra ktos w COD Mobile?

Cóż, tragiczna ta gala. :censored:
tragiczna, bo:
Aldo przekręcony
Marina przekręcona
R Pennington przekręcona

wszystkie moje duble grane razem z Alexem w pizdu, ach ci kochani sędziowie
(choćby sherdog punktował tak jak ja, ta trójka powinna wygrać)

tragiczna, bo:
Aldo przekręcony
Marina przekręcona
R Pennington przekręcona

wszystkie moje duble grane razem z Alexem w pizdu, ach ci kochani sędziowie
(choćby sherdog punktował tak jak ja, ta trójka powinna wygrać)
Ja na koniec sobie wrzucilem dubla Aldo + R Pennington :tiphatb:

Back