M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie lubisz pieniędzy?Tony![]()
Wjeżdża i rozjeżdża napletaNie lubisz pieniędzy?
Nie no, nie ma szans, że Pimblett się wywali na zwłokach Tonego. Ferguson już jest tak kurewsko wolny, że to nie wiem co by się musiało stać żeby on wygrał, do tego dziurawy jak sito i każdy cios przyjmuję, blondas go ubije jeszcze w pierwszej rundzie, zobaczysz.Wjeżdża i rozjeżdża napleta
Pomyślałem tak przy Typerze, ale zaraz mi się nasunęło że Garry chyba se celowo taką babę wziął, bo teraz celowo musi wszystko wygrywać, bo nie dość że ma jebniętą babę, to jeszcze jakby przegrał to już kompletnie by na kukolda wyszedł, a on wierzy że ta jego sytuacja to normalna sprawa, każdy facet tak maWjezdzam grubo w Luque przy tym co sie dzieje z glonem Garrego![]()
Raz juz go porobil jak dzieciaka, ma talent do BJJ brazolek .Wszyscy w tego Pantoję wjeżdżają… źle się to kończy zazwyczaj![]()
Pantoja potężny kocur, bardzo lubie gościa ale nie można lekceważyć Royvala bo zrobił nie lada progres, poddaje, nokautuje + fenomenalna kondycja. Napsuje krwi brazolowi.Raz juz go porobil jak dzieciaka, ma talent do BJJ brazolek .
Już wiem kogo obwiniać jak się nie uda... A tak serio to Pantoja jest lepszy w każdej płaszczyźnie. Pierwszą walkę wygrał pomimo kontuzji kolana. Mimo wszystko przyznam Ci rację, że jakieś tam szanse są bo Royval to nieprzewidywalny wariat. Polecam walkę z Nicolau czy jak on tam miał. Nawet podłączył Kaia jakimś spin shitem z tego co pamiętam. Potężny gatekeeper moim skromnym zdaniem.Wszyscy w tego Pantoję wjeżdżają… źle się to kończy zazwyczaj![]()
Pantoja potężny kocur, bardzo lubie gościa ale nie można lekceważyć Royvala bo zrobił nie lada progres, poddaje, nokautuje + fenomenalna kondycja. Napsuje krwi brazolowi.
Odniosłem wrażenie że Royval po rocznej przerwie po walce ze Schnellem wrócił nieco odmieniony, przede wszystkim pod kątem siłowym. Osobiście typuje Pantoje do zwycięstwa ale uważam jednocześnie że jeśli nie skończy walki w ciągu 3 rund to może mieć kłopoty w rundach 4-5.Szczerze mówiąc mam zupełnie inne zdanie. Royval oczywiście jest bardzo niebezpieczny i dzięki ultraofensywie oraz kondycji może wygrać z każdym, ale nie widzę u niego żadnego progresu. Walczy od lat tak samo ultraofensywnie bez kalkulacji czy dbania o obronę. Od ich ostatniej walki to akurat Kanibal poczynił większe postępy i modyfikacje w swojej grze. Teraz zdecydowaniej odwołuje się do zapasów i grapplingu, który ma w czołówce muszej na chwilę obecną najmocniejszy (zresztą w ich pierwszej walce był zawsze o krok w walce na chwyty).
Odniosłem wrażenie że Royval po rocznej przerwie po walce ze Schnellem wrócił nieco odmieniony, przede wszystkim pod kątem siłowym. Osobiście typuje Pantoje do zwycięstwa ale uważam jednocześnie że jeśli nie skończy walki w ciągu 3 rund to może mieć kłopoty w rundach 4-5.
Jeśli Tony nie wygra z tym plackiem, powinien skończyć karierę.View attachment 86978
Ważne, że nie -szkoda tego Emmetta bo to z daleka pachnialo kaosem od Josha. Dalem sie przegadac ogladajac za duzo analiz.
Sredni rok ogolnie dla mnie, co wygralem to za chwile poszlo w dym.
Sprawdze jeszcze podsumowanie roku na bet365 ale gdzies na zero wyszedlem.