Roshi
Roshi
UFC 292: Sterling vs. O'Malley | MMA Event | Tapology
UFC 292 takes place Saturday, August 19, 2023 with 10 fights at TD Garden in Boston, Massachusetts. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
SUGA SEAN KO
leci kontraPo co będziesz kontrował? Jak to walka do pierwszego obalenia i Sterling poskręca pudla.leci kontra
jest mozliwe i tak pierwotnie zakladalem, jednak mam w glowie tez scenariusz ze ten mop wjezdza z jakas bomba bez respektu i aktorzyna ze swoja marna glowa pada na pyskPo co będziesz kontrował? Jak to walka do pierwszego obalenia i Sterling poskręca pudla.
Meh, nie, Sterling go rozjebie bez żadnych problemów.jest mozliwe i tak pierwotnie zakladalem, jednak mam w glowie tez scenariusz ze ten mop wjezdza z jakas bomba bez respektu i aktorzyna ze swoja marna glowa pada na pysk
kurwa juz nie takie rzeczy w mma widzialem.Meh, nie, Sterling go rozjebie bez żadnych problemów.

pudel będzie rozdawał karty w stójce Sterling pójdzie po obalenie i cyk Knee a'la Moraes goodbyekurwa juz nie takie rzeczy w mma widzialem.![]()
Yan w pierwszej walce też obalał Alja ;d nie mówię, że go pudel jebnie ale moim zdaniem widzę oczami wyobraźni jak go karci, ale tak samo widzę jak Aljo obala w 1 i kończy subemChuja mu Pudel zrobi w tej stójce, te wszystkie Munhozy, Yany, to karakany z krótkimi łapami, O'Malley nad każdym miał sporą przewagę zasięgu, ze Sterlingiem tego nie ma, a zwycięstw nad jakimiś klaunami typu: Moutinho czy Wineland nawet nie ma co komentować. Oprócz wałka z ruskiem, jeszcze Almeida jako takie nazwisko na rozkładzie, ale on już był mocno porozbijany.
Do tego wszystkiego dochodzi cały czas myśl, że musisz się bronić przed parterem, a wtedy Twoja stójka nie jest taka efektywna. Yan go obalał i kontrolował na ziemi, 6/13 TD ruska więc tu obrona kuleje, a w parterze, to Sterling go zje i wysra bez żadnych problemów.
Jak Pudel to wygra, to pierdole, nie obstawiam już MMA.
Dobre argumentyChuja mu Pudel zrobi w tej stójce, te wszystkie Munhozy, Yany, to karakany z krótkimi łapami, O'Malley nad każdym miał sporą przewagę zasięgu, ze Sterlingiem tego nie ma, a zwycięstw nad jakimiś klaunami typu: Moutinho czy Wineland nawet nie ma co komentować. Oprócz wałka z ruskiem, jeszcze Almeida jako takie nazwisko na rozkładzie, ale on już był mocno porozbijany.
Do tego wszystkiego dochodzi cały czas myśl, że musisz się bronić przed parterem, a wtedy Twoja stójka nie jest taka efektywna. Yan go obalał i kontrolował na ziemi, 6/13 TD ruska więc tu obrona kuleje, a w parterze, to Sterling go zje i wysra bez żadnych problemów.
Jak Pudel wygra, to pierdole, nie obstawiam już MMA.
Zarzekanie się że coś się zrobi/nie zrobi jak jakiś zawodnik przegra/wygra często nie kończy się dobrze 
kurwa ten Magny kusi w opór....Sterling x Magny![]()
moze jestem nierozsadnyale mam ochote sprobowac Weidmana
Nie no moim zdaniem Neal miał być porządnym testem dla Garrego a nie że był rzucony na pożarcie. Wszak Neal jest #8 w rankingu więc tu już się zaczeli rywale z pierwszej nawet nie 15stki a 10tki. W walce z Magnym Ian będzie musiał udowodnić czy czołówka to dla niego nie za wysokie progi.kurwa ten Magny kusi w opór....
Garry wylozy sie na kims na pewno, tylko na kim, czy to jest Magny?...
liczylem na starcie z Nealem bo jest mocnym gosciem, znowu UFC liczylo ze po wpierdolu od Shavkata po prostu Garry przejedzie sie po Nealu.
Czyli gramy czy nie gramy?Nie no moim zdaniem Neal miał być porządnym testem dla Garrego a nie że był rzucony na pożarcie. Wszak Neal jest #8 w rankingu więc tu już się zaczeli rywale z pierwszej nawet nie 15stki a 10tki. W walce z Magnym Ian będzie musiał udowodnić czy czołówka to dla niego nie za wysokie progi.

Typuje Garrego ale czy flote postawie to dopiero będę myślał.Czyli gramy czy nie gramy?![]()
Typuje Garrego ale czy flote postawie to dopiero będę myślał.

moze jestem nierozsadnyale mam ochote sprobowac Weidmana

View attachment 74991
Ale to twoja kasa więc ty decydujesz, tylko nie wiadomo po tej przerwie zostało z Chrisa (11-6 UFC) bo jednak Brad (14-8 UFC) to solidny zawodnik chociaż na 8 porażek, 4 przez KO, a Weidman na 6 L, aż 5 przez KO!. Co ciekawe obaj wygrywali z Akhmedov'em na pkt... Ja bym chyba nie ryzykował...![]()
Omijać tego Garrego Pottera po tym kursie a już na pewno nie grać skończenia jakiegoś bo można się przejechać, ja próbuje go Decka po @3.50Takie cos wymodzilem, zobaczymy.
Aljo
Weili/Lemos - przed czasem
Garry ko/sub
Vera/Munhoz - pow. 2.5
Petroski
Rodrigues ko/sub
Silva ko/dec
Jakas waleriane chyba zaczne pic jak sedziowie znowu przekreca kogos hehe.
Jedyna rozkmina jaka jeszcze mam to czy nie dac prop'a na Aljo przed czasem a Garry'ego dac bez zadnego. Skurwiel Magny tylko dwa razy byl skonczony przez TKO
Gala w Bostonie to pewnie nie będzie... Sala "Best Scorer" d'Amato ale inni też mogą niestety zaskoczyć czego nie życzę.Takie cos wymodzilem, zobaczymy.
Aljo
Weili/Lemos - przed czasem
Garry ko/sub
Vera/Munhoz - pow. 2.5
Petroski
Rodrigues ko/sub
Silva ko/dec
Jakas waleriane chyba zaczne pic jak sedziowie znowu przekreca kogos hehe.
Jedyna rozkmina jaka jeszcze mam to czy nie dac prop'a na Aljo przed czasem a Garry'ego dac bez zadnego. Skurwiel Magny tylko dwa razy byl skonczony przez TKO